Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülállók! Szoktatok azon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülállók! Szoktatok azon gondolkodni, mit csinál, hol van az, akit Nektek teremtettek?

Figyelt kérdés
Az előbb álltam az erkélyen,néztem a teliholdat és megfordult a fejemben a dolog.Vajon mást is foglalkoztat ilyesmi?:)
2012. máj. 4. 20:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Igen, és ha hajdú-bihari az illető szívesen megismerkednék vele, spontán találkozás lenne ez egy közösségi oldalon. :D
2012. máj. 4. 20:38
 12/25 anonim ***** válasza:
előfordul
2012. máj. 4. 20:43
 13/25 anonim ***** válasza:
És hogy fog kiderülni, hogy ki lett nekünk teremtve?
2012. máj. 4. 20:43
 14/25 anonim ***** válasza:

Nem szoktem ilyesmin gondolkodni,meg elég hülyén hangzik,jó persze a sorson is múlik hogy megtalálom e azt aki igazán hozzám illik,de inkább az én hozzáállásomon és az én tetteimen áll hogy találkozok e vele vagy sem.

Azon pedig kár gondolkozni hogy ő mit csinálhat,ez csak akkor fontos ha már az életünk részévé vált az illető!

25/f

2012. máj. 4. 20:51
 15/25 A kérdező kommentje:

20.31.Igen:)

20.33.A fenét!Ilyen nincs!Van az valahol,csak nem könnyű megtalálni!De meglesz:)))

20.35. És a lány is gyötrődik.....akár évekig is:) Egyszer három évig tartott a gyötrődős időszak,most másfél éve tart,de nagyon igyekszem lebeszélni magam róla.Van nála sokkal jobb is! Kezdetnek mondjuk olyan,aki viszontszeret:)

Sorsszerű,spontán,első látásra?Nem,azért nem vagyok már csipkerózsa,hogy ilyenekről álmodozzak:)

20.36. mindjárt elolvasom a kérdésed!

20.38. Azanyádmindenségit'te debreceni srác!Addig nyafogsz itt nekem minden kérdésnél,hogy mindjárt felülök az első debreceni vonatra :)))))

20.43.Szerintem ez a végén derül ki.80-90körül:)Tudod,amikor kezdődik a lepergős film,mielőtt végleg becsukod a szemed.Akkor érted meg,ki volt az igazán igazi.:)

20.51.

inkább az én hozzáállásomon és az én tetteimen áll hogy találkozok e vele vagy sem

Neee csináld,akkor miért nem tettél /teszel érte,hogy most ne a gép előtt ülj,hanem vele legyél?:)

Nagyon jók vagytok,nem gondoltam,hogy ilyen sok választ kapok,csak mosogatni ugrottam ki és mire visszajöttem,áradtak az üzik:)

Mindenki kapott zöldet:D

2012. máj. 4. 21:01
 16/25 anonim ***** válasza:
mióta láttam a randiguru c. filmet, rájöttem nem várni kell a galambot..sem a nőnek sem a férfinak
2012. máj. 4. 21:09
 17/25 A kérdező kommentje:
20.36. Elolvastam.Van ilyen lány,nem is kevés.A gond,hogy nem találják meg egymást,ott kezdődik szerintem,hogy a külső elvárásokra alapoznak.Hozzá nem megyek oda,mert pluszkilói vannak,mert nincs derékig érő haja,nem balerinaalkat,nem törékeny babusgatnivaló.....neki nem mondok igent semmire,mert nincs kigyúrva,nem elég magas,nem elég menőek a holmijai....eleve esélytelen mindenki:) 'hálisten én kinőttem már rég ebből:)
2012. máj. 4. 21:17
 18/25 A kérdező kommentje:

21.09.

Olvastam már a héten ezt a hozzászólást:D Akkor hajrá!

2012. máj. 4. 21:18
 19/25 anonim ***** válasza:

Akiről én azt gondolom hogy nekem lett teremtve az sajnos nem ezt gondolja rólam :(

Minden nap gondolok rá.

2012. máj. 4. 21:29
 20/25 A kérdező kommentje:

21.19.

Ismerős helyzet:)Meglesz az,hidd el.Lesz olyan,akivel ti lesztek egymásnak a nagyon igazi:)

2012. máj. 4. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!