Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállók! Szoktatok azon gondolkodni, mit csinál, hol van az, akit Nektek teremtettek?
Nem szoktem ilyesmin gondolkodni,meg elég hülyén hangzik,jó persze a sorson is múlik hogy megtalálom e azt aki igazán hozzám illik,de inkább az én hozzáállásomon és az én tetteimen áll hogy találkozok e vele vagy sem.
Azon pedig kár gondolkozni hogy ő mit csinálhat,ez csak akkor fontos ha már az életünk részévé vált az illető!
25/f
20.31.Igen:)
20.33.A fenét!Ilyen nincs!Van az valahol,csak nem könnyű megtalálni!De meglesz:)))
20.35. És a lány is gyötrődik.....akár évekig is:) Egyszer három évig tartott a gyötrődős időszak,most másfél éve tart,de nagyon igyekszem lebeszélni magam róla.Van nála sokkal jobb is! Kezdetnek mondjuk olyan,aki viszontszeret:)
Sorsszerű,spontán,első látásra?Nem,azért nem vagyok már csipkerózsa,hogy ilyenekről álmodozzak:)
20.36. mindjárt elolvasom a kérdésed!
20.38. Azanyádmindenségit'te debreceni srác!Addig nyafogsz itt nekem minden kérdésnél,hogy mindjárt felülök az első debreceni vonatra :)))))
20.43.Szerintem ez a végén derül ki.80-90körül:)Tudod,amikor kezdődik a lepergős film,mielőtt végleg becsukod a szemed.Akkor érted meg,ki volt az igazán igazi.:)
20.51.
inkább az én hozzáállásomon és az én tetteimen áll hogy találkozok e vele vagy sem
Neee csináld,akkor miért nem tettél /teszel érte,hogy most ne a gép előtt ülj,hanem vele legyél?:)
Nagyon jók vagytok,nem gondoltam,hogy ilyen sok választ kapok,csak mosogatni ugrottam ki és mire visszajöttem,áradtak az üzik:)
Mindenki kapott zöldet:D
21.09.
Olvastam már a héten ezt a hozzászólást:D Akkor hajrá!
Akiről én azt gondolom hogy nekem lett teremtve az sajnos nem ezt gondolja rólam :(
Minden nap gondolok rá.
21.19.
Ismerős helyzet:)Meglesz az,hidd el.Lesz olyan,akivel ti lesztek egymásnak a nagyon igazi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!