Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tehetne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tehetne egy olyan srác, aki?

Figyelt kérdés

Nagyon hiányolja a szeretet, egy aranyos, szerethető lányt keres, akit ölelgethetne és puszilgathatna szinte egész nap, mert olyan sok ideje szeretne már szeretni egy lányt, de eddig nem jött össze neki egy kapcsolat sem?

Úgy érzem, hogy csak egyre jobban gyűl bennem a szerethetnék, ami valami időzített bombaként ketyeg bennem és ha nem adhatok ki valakinek ezt a végtelen szeretet felrobbanok. :D

Miért vagyok ilyen, tényleg az a baj, hogy még nem volt barátnőm, lehet utána nem is tudnék így szeretni már?

2012. máj. 4. 16:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
pontosan, ezt azért van mert nem dugtál meg még senkit. Ha csináltad volna tudnád nem ér ennyi szenvedést a részedről az egész.
2012. máj. 4. 19:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Keressen egy szeretethiányos lányt.
2012. máj. 4. 19:22
 13/14 anonim ***** válasza:
46%
május 16-án Győrben lesz az ölelés világnapja:D Ott kapj el egy lányt és ne engedd el, telefonszámcsere nélkül..:P
2012. máj. 5. 12:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Jesszus engem elijesztene ez a hatalmas szeretetkitörés. Nagyon papucsgyanús. És nekem már elegem van az olyanokból... :(
2012. máj. 7. 03:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!