Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A partneren hogy néz ki számotokra az ideális szőrtelenítés? (többi lent)
A következő helyeken:
- hónalj
- nemi szerv
- végtagok
- arc
- has
stb.
Az utolsóknál nyilván inkább lányok véleménye érdekel.
Egyfajta ideális helyzetet írjatok le, a zsánert, ha úgy tetszik.
Kort és nemet is írjatok, köszi! :o)
hónalj: nyáron mindenképp szőrtelenítse hogy ne pálljon be, télen felőlem meghagyhatja
nemi szerv: szeretem ha rövidre nyírja, ne legyen már hosszabb a szőr mint a farok én is szeretném olyan szépen látni mi van ott ahogy ő láthatja nálam
végtagok: mindegy, de ha izmos és rendszeresen sportol akkor nagyon szép tud lenni ha szőrtelen
arc: nem bírom a szakállas, bajszos pasikat, 1000-ből 1-nek áll jól. 2-3 napos borosta még nem zavar
has: az lehet szőrös, azon cuki. mellkas is lehet ha nem brutálisan
de ha a háta szőrös, páros lábbal rúgom ki. menjen el szépen gyantáztani kozmetikushoz a mai modern világban
ezért most le leszek pontozva ha jönnek a chubakka-pártiak XD
Én csak néha a farkam kürül egy kicsit rövidebbre vágom, meg a golyóimnál de ennyi, a kiállókat levágom kb ennyi, a kezem alig szőrös, a hasam és a mellkasom egy kicsit, meg a fenekem és a lábaim szőrösek még:D ja meg a hónaljam de nem nő durván sehol se szőr rajtam :D
lánynál nekem mindegy, ahogy neki jó, de borotva vagy gyanta közül a gyantát választanám, de lehet szőrös is, ahogy neki jól esik:)
hónalj - SZŐRÖS!
nemi szerv - SZŐRÖS! Mindenképpen!!
végtagok - SZŐRÖS!
arc - Mindenképpen LEGYEN valami, ne teljesen csupasz, de 6 méteres szakáll se.
has/mellkas - Szeretem a csupasz mellkast, szép úgy a formája, de az sem gond, ha szőrös.
Egy férfi szőrös. ENNYI!
23/L
A férfi azért van, hogy szőrös legyen.
Másra tényleg nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!