Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Bele fogok őrülni! Elegem van!
Szombaton esküvőn voltunk a családommal.És apunak elég sok haverja is ottvolt.Köztük ez a pasi is (32 éves) a feleségével,akivel 2 hete esküdtek meg.Egész éjjel,és hajnalba velem volt a pasi.Együtt táncoltunk.És az utolsó táncot is velem és nem a feleségével táncolta le.Lassúzás közben mindig megpuszilt.Magához húzott.És annyira jóvolt.Szinte mint egy álom...Mondanom sem kell,hogy azért ő is ivott rendesen....Én 14 éves vagyok.:( De annyira beleszerettem.Azóta minden éjjel vele álmodok.Sírok mielött elalszok.Rádaásul a barátom is dobott miatta,mert egyik barátnőmtől meghallotta, hogy hogy áradoztam arról a pasiról.Annyira elegem van :\'( Mindig mondom magamnak,hogy nem szabad szeretnem.De elöttem van az arca,a szeme, a mosolya.Anyuékkal nem beszéltem róla.Próbálok mindig nem figyelni akkor amikor pont RÓLA beszélnek anyuék...nemfog menni elfelejteni :\'(
Mit tegyek?:\'( Segítsetek :(
Köszönöm a vlaszokat.Nem.Az " ő IS ivott rendesen" azt nem mgamra értettem...hanem a többi vele egykorú emberkékre.És nem hiszem hogy 14 évesen alkoholizálnom kéne.Szval nem is ittam semmit.
Hát...tuti hogy nem fogok "barátnőmben" megbízni,de hogy szoba állni se azis tuti...
Tudom,hogy fiatal vagyok hozzá.Tudom hogy felesége van.És nem ezekre kerestem a választ.Hanem arra hogyhogy felejtsem el.Mit csinájak ellene hogy ne ő járjon a fejembe....
Köszi mindenkinek aki a rendes kérdésemre adott választ :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!