Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek undorító, ha két fiú smárol?
multkor elmentunk spanokkal partyzni, es smaroltam egy sraccal (igen bisex vagyok fujj fujj fujj lehet b.uzizni) es az egyik lany aki nagyon jo baratom aztmondta, h undorito vgyok. Persze nem mondtam neki, de nagyon rosszul esett.. Szerinteek is az vgyok?? :/
16/f
Hát azért az tény, hogy furcsa. Őszintén szerintem sem valami szép látvány... De nincs annyira nagy bajom vele, azért nem mondanám azt, hogy undorító vagy.
20L
egyáltalán nem gáz szerintem.
20/L
első!
lehet azért néztek téged mert nekik gyomruk se volt őket bámulni
Szerintem nem vagy undorító.
Keress inkább más barátokat...
szerintem nem. bár érdekes lenne ha azt mondanám hogy igen, ugyanis lány létemre barátnőm van :)
engem pl nem érdekel más ember véleménye, nem divatból vonzódom a lányokhoz. ha úgy adódik felvállalom és akár az utcán is megcsókolom a barátnőmet.
Engem nem izgat. Szerintem, ha fiú-fiú smárol az épp ugyanolyan, mintha fiú-lány smárolna.:P
Amúgy a kedvenc sztárom pedig b*zi. He, he!!:P
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!