Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Zac Efron feje egész véletlenül nem undorító?
Figyelt kérdés
szerintem kancsal bamba debil feje van. van akinek az ilyen jön be? vagy lányok másmilyennek látják?2011. dec. 29. 22:56
1/15 anonim válasza:
szerintem medveczky ilona szebb nála :)
2/15 anonim válasza:
De. A pasim régen úgy nézett ki. De férfiasabb lett :)
3/15 anonim válasza:
Tipikus tinilánykedvenc. Felnőtt, értelmes gondolkodású nőnek nem a kisfiús vonások kellenek.
4/15 A kérdező kommentje:
de oké hogy kisfiús ezen már túlléptem de egyszerűen márbocsánat fogyatékos arcberendezése van kancsal és bamba. egy egészséges nő hogy vonzódhat ehhez?
2011. dec. 29. 22:59
5/15 anonim válasza:
Nem undorító, de én sem ájultam el tőle.
6/15 anonim válasza:
Én felnőtt nő vagyok, de szerintem nem gáz. Helyes pofija van :)
7/15 anonim válasza:
Ő Chris Lowell és ő ... szexi és majdnem pont úgy néz ki
8/15 anonim válasza:
Szerintem már egyáltalán nincs gyerekes pofija, nem kellene a 2007-es háj skúl mjuzikelben élni.
És, hogy a kérdésedre válaszoljak, nekem nem ő az álompasi, de nem is rúgnám ki az ágyamból.
9/15 anonim válasza:
Ez az ő mellkasa? Jézusom. Na én akkor rúgnám ki ha meglátnám szeretem a szőrös pasikat de ez már Chubacca [link]
10/15 anonim válasza:
Dehogy az övé, ez Photoshop.
Egyébként igen, a legtöbb lány másként tekint a nőiesebb vonásokkal rendelkező férfiakra, nem egyből leb*zizzuk. De egy a huszas évei elején járó fiúban (nem férfiben) nem kell azért igazi mély férfias vonásokat keresni szerintem. Hidd el, 10-15 év múlva, amikor már nyoma sem lesz ennek a hosszú hajnak, meg a stílusa is férfiasodik, igencsak sármos lesz. Jelenleg nekem sem igazán tetszik, pedig helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!