Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így nem undorító a megujjazni egy csajt?
Figyelt kérdés
Egy olyan csajt nem undorító megujjazni aki éppen menstruál. Tapasztaltok?2011. dec. 22. 23:48
1/9 anonim válasza:
Hát nálunk a párommal blowjob megy mensi ideje alatt,én nem engedném neki az ujjazást,meg sztem neki se lenne gusztusa hozzá...:S
2/9 Dr.Sámán Samy válasza:
Ez gusztus kérdése :)
Edward a Twilight-ból biztosan élvezettel csinálná.
Ha nem vagy vámpír akkor meg hagyd és kényeztesd magad amig menstruál.
3/9 anonim válasza:
Én csináltam már és tetszett. De lehet hogy egy perverz állat vagyok és erről csak itt dicsekszem! Kádban csináld, mert ott nem látod a cuccot, amit kiszedel, ha esetleg undorodnál tőle! Habosítsd fel a vizet a dupla álcázásért! ;D
4/9 Dr.Sámán Samy válasza:
áá végül is a vér nem látszik...majd ha rózsaszín lesz a hab akkor mond, hogy szerelmi bájitalt kevertél a fürdőbe ;)
5/9 anonim válasza:
4-es ez jó szöveg, be is nyúlom tőled! :D
3-as voltam
6/9 Dr.Sámán Samy válasza:
Nyugodtan viheted :)
Nálam ilyen sose fordul elő de minden szitura találok megfelelő szavakat ;)
7/9 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy undorító, de egészségtelen is a csajra nézve. Menstruáció alatt nyitott a méhszáj, és a pasi körme alól a hüvelybe kerülő bacik sokkal könnyebben jutnak fel a méhbe, és okoznak komoly megbetegedést.
8/9 anonim válasza:
Bírd ki azt az időt,amíg megvan neki,aztán hajrá.
9/9 anonim válasza:
Fúúú undorító szerintem és nagyon fertőzés veszélyes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!