Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vagy elmondjam neki hogy tetszik? Hogyan hívjam fel magamra a figyelmet? Vagy elmondjam neki hogy tetszik?
Sziasztok
Tehát, van egy fiú akivel évfolyam társak vagyunk. Ez év elején jött vissza az iskolába. Alig beszélünk, amit beszéltünk az is csak annyi volt hogy Szia-Helló, Bocsi-Bocsi....
Volt amikor én ráírtam Facebook-on, de ő még sosem. A folyosón többször pillantgatunk egymásra, de nem tudom hogy érez-e valamit irántam, mert én nagyon is érzek. Nagyon tetszik nekem a fiú, de sosem beszélünk.....de nagyon tetszik..... Hogyan hívjam fel magamra a figyelmet? Vagy elmondjam neki hogy tetszik? Elég félénk vagyok ilyen dolgokban, és még nem is volt barátom sem.....
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Elmondjam neki? 13éves vagyok.
Köszönöm a válaszod, és szerintem megfogadom a tanácsod! :)Nem tartom magam olyan érett gondolkodásúnak.....;)
Csak olyan fura, hogy az osztályból már egy csomóan jártak fiúkkal, de én és a barátnőm nagyon távol állunk ezektől még.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!