Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 12 éves vagyok és kiderült az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 éves vagyok és kiderült az osztályba hogy az egyik fiú tetszik van még esélyem hogy elmondjam neki?

Figyelt kérdés
most az egész osztály piszkál csúnyán letagadta, de imád a közelembe lenni és mellém ülni és olyan jókat beszélgetek vele, de nem tudom neki a szemébe mondani csak a barátnőim tudnak róla hogy komolyan gondolom,
2010. ápr. 18. 21:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem simán van nála esélyed, csak azért tagadta le, hogy ne piszkálják... Ilyen ez a gyerekkor...
2010. ápr. 18. 21:56
 2/10 anonim ***** válasza:
és akkor mivan ha kiderült?kit érdekel....mond meg neki,hogy többet aarsz mint barátság
2010. ápr. 18. 21:57
 3/10 anonim ***** válasza:
de aranyos!
2010. ápr. 18. 22:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Milyen édes, bárcsak 12 éves lehetnék újra. Milyen könnyű is volt. Na azért még 22 alatt vok, szóval nem öreg. Persze mond el neki, nincs veszteni valód.
2010. ápr. 18. 22:39
 5/10 anonim válasza:
Mondd el neki az igazat! akik meg piszkálnak azok meg csak irigyelnek mert ők nem tetszenek senkinek ;)
2010. ápr. 18. 22:57
 6/10 anonim ***** válasza:
kiderült h tetszik neked az egyik fiú?xdd
2010. ápr. 19. 14:54
 7/10 anonim ***** válasza:
szard már le az osztálytársaidat ember, semmi közük hozzá.
2010. ápr. 19. 17:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm és szeretnék még több ilyen választ!!!
2010. ápr. 19. 17:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Majd pár év mulva már nem lesz ilyen csúfolódás.
2010. máj. 19. 20:09
 10/10 anonim válasza:
ha nem mered, akk msnen vagy vhol neten kezdeményezz..ott nem eshetsz akkorát.. de tuti tetszel neki:) hajráá
2010. máj. 19. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!