Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, benneteket zavar ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, benneteket zavar ha egy lány szőrösebb mint az átlag?

Figyelt kérdés
Már régóta szorongok e miatt, nem tudom hogy a pasik részéről milyen elvárások vannak ebben a tekintetben,vagy mi az ami nagyon durvának számít náluk. Szőrösebb a lábam és a karom is mint megszokott, és a mellbimbóm körül is van jó pár erősebb szálú szőrszál. Ráadásul a hajam is le van nőve a fülem mellett. Nem hormonális betegség,örököltem. Mi a véleményetek?
2012. máj. 1. 20:15
1 2
 11/16 anonim válasza:
0%
ki tudnád a szőrt szőkíteni. :))
2012. máj. 1. 20:44
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem a kérdésre válaszolva:

Egy jó epilátorral a kéz, láb, has szőrtelenítése nem probléma. Az arcodon lévő szőrszálakat pedig szőkítőporral orvosolhatod, nem a legegészségesebb, de tapasztalatom szerint 2-3 havonta, ha megcsinálod, nem lesz semmi baja a bőrödnek.

2012. máj. 1. 20:45
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mondjuk a hasam annyira nem vészes,de ha azt kikellene szőrtelenítenem,akkor végig kéne menni mindenemen,a derekamon,a vállamon az egész mellkasomon stb. Nem tudom mit csináljak ezzel. A többit leszedem. A mellről hogy a legkönnyebb, csipesz,gyanta vagy hogy érdemes?
2012. máj. 1. 20:50
 14/16 anonim ***** válasza:
83%

Figyu nálam szőrösebbet nehezen tudnék elképzelni:D

A hasamon ás a mellbimbó körül,a seggem is iszonyatosan erős sötét szőrös az arcomon(pajesz) az államnál,szám felett és a barátomat nem zavarja.Havonta egyszer járok gyantáztatni magam de az arcomat napi szinten magamnak csipeszelem és még úgy is folyton szúr de ez sem zavarja őt.se pénzem se energiám nincs folyton simának lenni de ugyan ki várná el?Nem kell azé megvárni,hogy teljesen kinőjön persze.Szal. ha szeret téged és ami rajtad áll azé megteszed nem lesz gond.

2012. máj. 1. 20:55
 15/16 anonim ***** válasza:
78%

Normális férfi elfogadja.

vagyis inkább úgy mondom, hogy az olyan férfi, akivel összeillesz, az elfogadja.

Nekem hormonális okok miatt nagyon szőrös a lábam, a kezem. Bajszom és szakállam is van.

A mellbimbóm körül csak pár szál van.

Nyilván szőrteleníteni kell, és akkor nincs gond. A karom, lábam simán gyantáztatom/epilálom, a bajszom, szakállam pár naponta leszedem magamnak otthon.

A mellbimbóm körüli szálakat csipesszel kiszedem.

Sajnos nekem a bőröm is elég érzékeny, így gyakorlatilag mindentől kipattog meg szőrbenövéses lesz, de hát ez van. 2 hétig szép, aztán egy hét pötty, utána meg már nő a szőr.

Nem tudok mindig a toppon lenni, főleg vizsgaidőszakban fordul elő, hogy elhanyagolom a dolgot.

Szerencsére a barátom megérti. Nem egyszer volt már, hogy bizony rendes bunda volt a lábamon, a gatyát is alig mertem volna előtte levenni, mégis nekem esett;)

Röhögött egyet, hogy milyen kis prémes...

Persze igyekszem, hogy ilyen ne sokszor forduljon elő:D

2012. máj. 1. 21:39
 16/16 anonim ***** válasza:
49%

Engem nem zavarna.

A lenőtt haj és a szőrös punci nekem kifejezettem vonzó.

A szőrös kar, láb sem zavar.

A mellbimbónál már egy kicsit lehet, hogy furcsállanám, de ha nem nagyon durván szőrös, akkor elmegy.

2012. aug. 4. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!