Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még nem tövig borotvált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még nem tövig borotvált de azért rendbentartott szőrös lányok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 12:13
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
szerintem nincsenek
2009. jún. 23. 12:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
vannak. szerintem természetes és normálisan néz ki, meg én olyan védtelennek érzem azt a részt, ha nem fedi semmi sem.
2009. jún. 23. 12:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
én sem szeretem ha kopasz...:S 17L
2009. jún. 23. 12:18
 4/9 anonim ***** válasza:
9%
de kicsit csúnya:O és gusztustalan ,ápolatlannak nézki
2009. jún. 23. 12:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Személy szerint az összes csajomnak teljesen kopasz volt eddig! A mostani barátnőm azt mondja, sokkal jobban felizgul, ha amikor odanyúl érzi, hogy milyen selymes, puha, és kis édes odalenn =)

Persze ez ízlés dolga, biztos vannak még olyanok.

2009. jún. 23. 12:38
 6/9 anonim ***** válasza:
a sajátjára izgul fel??:D
2009. jún. 23. 12:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Mért, mi a baj vele, ha a sajátjára?:D Te sosem nyúlsz magadhoz?:D Engem is felizgat (igen, saját magamat:D), ha selymes, puha és szőrtelen. És sokkal jobban élvezem úgy, ha a barátom nyalogat, valahogy intenzívebb. Én ezért szedem le, magam miatt.:)

Amúgy meg igen, vannak, mért ne lennének?

2009. jún. 23. 12:54
 8/9 anonim válasza:
Ez érdekes:D Tényleg jó érzés, ha olyan jó sima odalenn, én is próbálkoztam már, de inkább maradtam annál, hogy legyen ott vami, meg van ritkítva, nem olyan dús, mint eredetileg volt, és nem is az egészet fedi, néha kis formával lehet próbálkozni. A barátomnak így semmi kifogása,és tényleg valahogy jobban érzem magam. Nekem úgy nem tetszett. :(
2009. jún. 23. 12:55
 9/9 anonim ***** válasza:
igen. pl én. :D nekem nagyon nem jött be mikor teljesen lecsupaszítottam. kényelmetlen is volt, úgyhogy inkább rövidre nyírom. így sokkal jobb! és a párom is szereti.. ;)
2009. jún. 23. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!