Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, hogy ilyenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, hogy ilyenek a melleim?

Figyelt kérdés

Szóval,19 éves lány vagyok!Rettenetesen elégedetlen vagyok a melleimmel!

1.elég távol ülnek egymástól

2.hegyesek

3.befele növő mellbimbóim vannak!

Nem birok ezzel megbarátkozni!

3 éve vagyunk együtt a vőlegényemmel,ő azt mondja,hogy neki így jó,de tudom,hogy ha tehetné megváltoztatná!

2009. jún. 23. 12:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
hát ezen max plasztika sebész tud segíteni, de: szerintem ha neki megfelel, felesleges kés alá feküdnöd. Ha csak azt mondaná hogy megfelel neki de mégse, már rég nem lenne veled! szerintem hagyd úgy ahogy van:)
2009. jún. 23. 12:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ez ellen nem tehetsz semmit, a legjobb az lenne, ha el tudnád fogadni. Senki sem tökéletes. De furcsa mód lehet, hogy valami neked nagyon nem tetszik magadon, és más meg éppen abba szeret bele. Ha a vőlegényed pozitívan áll hozzá, ahogy mondtad, igazán nincs miért aggódnod. Te talán nem változtatnál meg valami icipicit rajta? Például lehetne izmosabb karja, mondjuk, de eszed ágában sincs kevésbé kívánni, vagy szeretni, csak mert vézna karja van, nem? Igazából úgy megszoktad és megszeretted, mert a karja is hozzá tartozik, hogy már igazából tetszik is így... Tudod így megy ez.

Próbáld meg elfogadni magad és minden rendben lesz!

2009. jún. 23. 12:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hááát... kinek mi az ízlése... ha neki megfelel akkor ne aggódj... sosem fogsz velük megbarátkozni, de azt is el kell tudni fogadni, hogy másnak megfelel... nem kell mindig ugyanazon lovagolni,,,mert ezzel is el lehet érni, hogy egy idő után tényleg zavaróvá váljon! Tartsd magadban és próbáld megszeretni...
2009. jún. 23. 12:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
lehet nem lenne a vőlegényed ha annyira zavarná nem?
2009. jún. 23. 12:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
ha a VŐLEGÉNYEDNEK TETSZIK akkor örülj és ne gyötörd ezzel magad !!!!!!!!:)
2009. jún. 23. 12:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia,

az én melleim is távol vannak egymástól, és befelé növő mellbimbóim vannak. A páromat nagyon felizgatja, amikor látja, hogy fel vagyok izgulva (olyankor "kiállnak" a mellbimbók). Sokáig én is elégedetlen voltam vele, de a páromnak tényleg jó így, és nem változtatna rajtuk. 10 éve vagyunk együtt. Te honnan vagy olyan biztos benne, hogy a vőlegényed változtatna, ha tehetné? Ha tényleg úgy érzed, hogy ettől jobb, akkor menj el plasztikai sebészhez. Bár szerintem az önértékelésedet nem adja vissza a külsőd megváltoztatása.

2009. jún. 23. 13:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Az mit jelent, hogy befelé növő? valahol mintha olvastam volna, hogy az gondot okozhat a szoptatásnál majd...de ebben nem vagyok biztos..nézz utána, én most hirtelen semmit nem találtam róla.Ha viszont igaz, lehet, hogy majd egyszer meg kell műttetned..
2009. jún. 23. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!