Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, hogy ilyenek a melleim?
Szóval,19 éves lány vagyok!Rettenetesen elégedetlen vagyok a melleimmel!
1.elég távol ülnek egymástól
2.hegyesek
3.befele növő mellbimbóim vannak!
Nem birok ezzel megbarátkozni!
3 éve vagyunk együtt a vőlegényemmel,ő azt mondja,hogy neki így jó,de tudom,hogy ha tehetné megváltoztatná!
Figyelj, ez ellen nem tehetsz semmit, a legjobb az lenne, ha el tudnád fogadni. Senki sem tökéletes. De furcsa mód lehet, hogy valami neked nagyon nem tetszik magadon, és más meg éppen abba szeret bele. Ha a vőlegényed pozitívan áll hozzá, ahogy mondtad, igazán nincs miért aggódnod. Te talán nem változtatnál meg valami icipicit rajta? Például lehetne izmosabb karja, mondjuk, de eszed ágában sincs kevésbé kívánni, vagy szeretni, csak mert vézna karja van, nem? Igazából úgy megszoktad és megszeretted, mert a karja is hozzá tartozik, hogy már igazából tetszik is így... Tudod így megy ez.
Próbáld meg elfogadni magad és minden rendben lesz!
Szia,
az én melleim is távol vannak egymástól, és befelé növő mellbimbóim vannak. A páromat nagyon felizgatja, amikor látja, hogy fel vagyok izgulva (olyankor "kiállnak" a mellbimbók). Sokáig én is elégedetlen voltam vele, de a páromnak tényleg jó így, és nem változtatna rajtuk. 10 éve vagyunk együtt. Te honnan vagy olyan biztos benne, hogy a vőlegényed változtatna, ha tehetné? Ha tényleg úgy érzed, hogy ettől jobb, akkor menj el plasztikai sebészhez. Bár szerintem az önértékelésedet nem adja vissza a külsőd megváltoztatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!