Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól nézek ki, ha facebookon több mint 100 lájkot kapott a profil képem?
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 16:16
41/56 anonim válasza:
Én kb. 900 valamennyi lájkot kaptam a képemre, nagyon meglepődtem ,hogy ennyi embernek tetszik.
22/L
42/56 A kérdező kommentje:
az már picit sok :D
2012. máj. 1. 17:15
43/56 anonim válasza:
900 Lájk? És ebből hány embert ismersz hivatalosan? 20at? Komolyan, olyan szánalmasok egyesek... És ha vki nem kap 1 lájkot sem, az már szarul néz ki vagy mi? Úgy irigylem azokat, akiknek ennyi gondjuk van csak, és van is idejük ezzel foglalkozni és ilyen kérdéseket ide kiírogatni....
44/56 A kérdező kommentje:
utolsó igazad van..:))
2012. máj. 1. 17:51
45/56 anonim válasza:
nekem nincs facebookom énn vagyok a legjobb :)
46/56 anonim válasza:
24 lájkot kaptam a képemre, akkor csúnya vagyok? :(
47/56 anonim válasza:
én nem sokat de tuti jobban nézek ki nálad
f18
48/56 anonim válasza:
nem,te vagy a legszebb. a kérdező meg a szépségversenyt nyert ennyi erővel..
49/56 anonim válasza:
enyém 13 ezernél jár. Le vagy maradva öcsém..kösd fel a gatyádat
50/56 anonim válasza:
LOL, valaki meg 900-at kap... hát akkor én nagyon ocsmány lehetek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!