Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól nézek ki, ha facebookon több mint 100 lájkot kapott a profil képem?
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 16:16
21/56 anonim válasza:
Te pedig minek teszel fel egy kérdést egy olyan oldalra, ahol bármiféle választ kaphatsz, ha nem bírod a kritikát?
22/56 A kérdező kommentje:
te nem kritikát írtál hanem azt h téged nem érdekel semmi -.-"
2012. máj. 1. 16:51
23/56 anonim válasza:
lehet hogy a fb-n jól nézel ki. de láss ki az ajtón túlra.
24/56 anonim válasza:
Nem azt írtam, hogy semmi. A jelentéktelen dolgok nem érdekelnek. Az, hogy hány lájkot kap egy képed, jelentéktelen.
Bár ezek szerint, ha te úgy gondolod, hogy a facebook a MINDEN, és a SEMMI az az, ha valakit nem érdekel, akkor elég rossz lehet az értékrended.
25/56 A kérdező kommentje:
napi egy óra gép sportolok és nem vok rossz tanuló sem...
2012. máj. 1. 16:53
26/56 anonim válasza:
még negyed órád marad
Én a helyedben megnézném mi az a compton szórás!
27/56 A kérdező kommentje:
igazad van jelentéktelen de én csak feltettem egy kérdést amire normális válaszokat kértem volna nem olyan bunkó f@aszkalaokat mint te!! -.-
2012. máj. 1. 16:55
29/56 anonim válasza:
Én megdugtam majdnem 100 nőt. Az én profilképemet kb 3-an likeolták.
Ezt übereld kisfiú.:D Nem a neten kell élni, hanem a valóságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!