Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemeények, tanácsok? Mit tegyek, mit ne? 14/L
Figyelt kérdés
Nemrég megismertem egy srácot. Szoktam menni kocogni és ot volt a focipályán, amerre én szoktam menni a régi osztálytársaimmal. Az egyik osztálytársam odahívott, hogy beszálgessünk, megkérdezte, hogy hány éves vagyok, aztán a fiúk mentek játszani, ő pedig leüllt mellén és beszélgettünk ilyen alap dolgokról hogy hany éves, suli, stb.. Aztán jött az eggyik barátnőm, akinek a barátja ennek a srácnak (legyen B) a legjobb barátja. Beszélgettünk, aztán haza mentem.Másnap megint mentem arra, bevallom B miatt. Ott volt ismét a barátnőm a pasijával, aki azt kérdezte, hogy elkérte-e B a számomat, erre nemleges választ kapoo tőlem :p . Ez meghalotta B és kicsit leszidta, amikor nem figyeltünk. Aznap este bejelölt fb-n és már vagy 4 napja beszélgetünk. El akart hívni a strandra , de sajnos nem tudtam menni. Tegnap azt mondta, hogy milyen jó lenne sétálni, ezt olyan éjfél fele chaten, én pedig majdnem kiszöktem vele, de azért mégsem mertem.... (: . Amikor egyhelyen vagyok vele mindig néz és tényleg jófej stb..
Ugye az tudod, hogy a GYK automatikusan töri a sort? :D
De annyira jó neked... :/ Bárcsak velem is lennének kedvesek, és nem ilyen balf@szok!
Amúgy, tuti bejössz neki, és az se baj, hogy 16 éves. De vigyázz vele! :)
2012. máj. 1. 15:49
12/17 anonim válasza:
Szerintem legyél vele te is nagyon kedves, és ha tetszel neki, akkor majd kezdeményez, ha nem egy félénk típus.
2012. máj. 1. 16:21
13/17 anonim válasza:
Helyesírás -1 -es!
Úgyhogy inkább az iskolára koncentrálj!
A srácot meg hagyd! Ő úgyis csak le akar veled feküdni, de valószínűleg nem a két szép szemedért vagy a lelkedért hanem a puncidért!
A lányok puncija sok hazugságot és tiszteletkört megér!
2012. máj. 1. 18:30
14/17 A kérdező kommentje:
Sajnálom,ha ennyire elcsépelt szerinted a helyes írásom,de nem Magyar országról vagyok,ugy hogy nekem nem ez kell legyen a fő nyelv.Ám én nem hiszem,hogy megfektetni akar,mert még csak egy barátnője volt,s velem is kedves, kicsit ő is balf@sz,de ha ások kötekedni akarnak velem azt nem engedi,és nem nyomul,de tudom,hogy tetszem neki,csak hát ő se nagyon lép és én se.
2012. máj. 1. 20:36
15/17 anonim válasza:
tegnap 20:36
Jó oké! De valaki nagy ember, (nevezzük gróf Széchenyi Istvánnak) egyszer azt mondta h "Nyelvében él a nemzet!" Úgyhogy légyszi a kedvemért erőltesd meg magad kicsikét! :)
Te amúgy mit szeretnél tőle konkrétan? Kézfogós kapcsolatot vagy szexelőset?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!