Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak én vagyok egyedül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak én vagyok egyedül?

Figyelt kérdés
sziasztok. 16, 5 L vagyok. Van két nagyon jó bnőm, mindenhova együtt lógtunk eddig; de ők bepasiztak, és nekem még soha nem volt senkim. Nem azért mert bűn ronda vagyok, olyan átlagos vagyok sztem, de aki nekem tetszett annak én nem kellettem és ez fordítva. Próbáltam társkeresőzni, ismerkedni az interneten, de hiába; vagy olyan szerencsétlenek voltak, vagy bunkóak, pl h de megdugnálak vagy ilyenek, amitől elment a kedvem, mert én nem csak pcsa vagyok.. a bnőimnél felkerült a téma, elmesélték , hogy ők már lefeküdtek a pasijukkal, (ők is annyiak mint én) és h milyen volt amikor a pasijuk kinyalta és már gyűlölök erről beszélni, úgy érzem elvesztettem őket ilyen téren, mér így is egyedül vagyok, bárcsak gyerek lehetnék hogy még fagyizunk és együtt játszunk.:( ők arról mesélnek h milyen volt dugni amikor nekem az első csókom se volt meg? már 12 éves korom óta várom, hogy legyen barátom akivel kölcsönösen szeretjük egymást de miért nem jön el soha Ő? komolyan már mindjárt 17 leszek, azon gondolkodok, lehet h örökre szűz maradok pasi nélkül? már annyira hiányzik nekem is valaki, olyan szar nekem miért nem lehet "tini szerelmem"? olyan unalmas ez.. és nem a szüzesség elvesztése a cél, az még sztem később is ráérhet akár. nem járok bulizni, suliból se tetszik senki igazából eléggé megválogatom magam körül az embereket. mit tegyek ? :(
2012. máj. 1. 08:49
 1/3 A kérdező kommentje:
és légyszi ne irjatok privit
2012. máj. 1. 08:50
 2/3 danman ***** válasza:
Lehet, hogy rossz helyen keresgélsz. Nem azt mondom, hogy járj el bulizni meg ilyenek, de nem ártana, ha elmennél néha valahova csak úgy. Pl. sportolni, kirándulni, ilyesmi. Ha kikapcsolódsz, és nem folyamatosan ezen jár az eszed, akkor lehet, hogy hamarabb lesz valakid.
2012. máj. 1. 08:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Hűűű én teljesen magamra ismertem abban amit leírtál magadról csak én nem vagyok lány :) Szerintem inkább örülj hogy ilyen vagy, lehet hogy a barátnőid még 100x megbánják hogy odaadták magukat a mostani pasijuknak...de ha ennyire szeretnél pasit akkor akár te is kezdeményezhetnél..
2012. máj. 1. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!