Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen emberek használják ezt az oldalt?

Az elején még komolynak gondoltam, próbáltam segíteni, de mikor a 20. "hogyan csókolózzak", vagy a "1,5 éve nem tudok szexelni a barátnőmmel mert nem tudom bedugni neki" esetleg a "milyen vagyok - kép mellékelve" kérdések már csak a trollkodást váltják ki belőlem. Ezeken nagyon jót röhögök, némelyiken komolyan mondom potyognak a könnyeim és az asztalt verem.
illetve a kedvencem mikor a kis 13 éves beírja hogy "barátnőőt akarok már nagyon vágyom 1re" na eddig ez meg a 1,5 éves viszi a pálmát

Szerintem az idejárók nagyrésze lelkibeteg, különféle gátlásokkal rendelkező fiatal. Nem akarok senkit sem megsérteni, de ha megnézitek mennyi "elég magas vagyok?" "ekkora farok elég?" "ekkora mell jó?" "lányok miért csak a bunkó rosszfiúk kellenek?" "fiúk miért csak a ribik kellenek?" stb kérdés van, akkor el lehet gondolkodni...
Persze beszélgettem/tek innen teljesen normális, különleges, érdekes emberekkel, szóval vannak ilyenek is, de ne felejtsük el, hogy az oldal elsődleges célja a problémamegoldás tehát ennek fényében nem meglepő, hogy javarészt problémákkal küszködő embereket találunk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!