Miért használják az emberek a gyakorikerdesek.hu-t, amikor minden "gyakori" kérdésre választ ad a Google?
Mert van, amire nem ad... én pont ma kerestem volna egy jogszabályt, de akárhogy írtam be, nem találtam megfelelőt. Nem vagyok szakértője annak a témának, amire rákerestem volna, úgyhogy maradt a gyakori...
Jogi fórumra meg nem volt kedvem regisztrálni...
Mert lusták megtanulni 3-4 operátort, amivel a keresés hatékonyabbá tehető (intitle: intext: inurl: site:) és sírnak, hogy a Google nem ad releváns találatot. Meg egyszerűen lusták keresni. Van amit sokáig kell keresni, és amit nem köp ki fél perc alatt a Google, azt elkönyvelik, hogy nincs is. Pedig van, csak mondjuk két napot is rá kell szánni valamire, ha abszolút nem tudja az ember, merre induljon el.
Kitartás, a megfelelő keresőkifejezések megválasztása és a keresési operátorok használata nagyban segíti a munkát.
De nem vetted észre, hogy sokan még ahhoz is agyilag zoknik, hogy érthetően tegyék fel a kérdést? Funkcionális analfabéták. Ismeri a betűket, de nem érti, amit olvas, és nem tud írni, mert nem tudja magát kifejezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!