Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan, hogy valaki annyira szerelmes legyen egy olyan valakibe akit még sosem látott, csak beszélgetnek egymással a neten?
Nem,ilyen nincs,ez egy hülyeség.Az illető vagy a szerelembe szerelmes,vagy egy elképzelt képbe,egy illúzióba,de egy vadidegenbe semmiképpen nem lehet,akit nem is ismer.Csak becsapja saját magát.Átveri önmagát...
Nekem pl. van egy kollégám,aki mindig beleszeret valamelyik kiszemelt nőbe a melóhelyen,akit nem is ismer,semmit nem tud róla,csupán a külseje tetszik neki.Elképzeli Őt valamilyennek,és egyszerűen szerelmes lesz,persze mindig reménytelenül.Úgy,hogy semmi nem is történik közöttük.Aztán mikor kiderül,hogy a dolog esélytelen,akkor összetörik lelkileg,és depressziós lesz.
ne haragudj meg,de az ilyen viselkedés kicsit beteges.
Igen, utolsó mondja jól szerintem legalábbis, ha élőben találkoznak akkor lehet hogy nem lenne akkora hülyeség?
Ha mindketten látták volna már egymást akkor esetleg lehetne ilyen hogy leírja külön egy füzetbe vagy tudom is én hova.....?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!