Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik, hogy 22 évesen még nem voltam szerelmes? Pedig kapcsolataim voltak. (bővebben lent)
Eddig 3 komolyabb kapcsolatom volt (1-max. 2 év hosszú), de mindig én mondtam ki a végső szót (utálom kimondani..remélem, többet nem is kell!!), mert mindegyik végén már beleuntam, szerettem volna szabad, független lenni. 3-ból 2-ben a srác is!
A kapcsolatok elején még minden csodálatos, rózsaszín minden, de aztán számomra ellaposodik. Nincs kedvem találkozni, már telefonálni..sokat veszekedtünk.. Szóval ebből gondolom, egyik sem szerelem volt,amit éreztem..Ha velem szakítottak volna, nem szakadt volna meg a szívem.
Furcsa, hogy 22 éves vagyok, és még nem voltam szerelmes..Pedig nagyon tudok szeretni az biztos, mert őket is nagyon szerettem, a mai napig szeretem is, csak nem haltam volna meg értük vagy hogy mondjam..
De viszont van egy srác (majdnem 3 éve nem találkoztam vele, osztálytársam volt), akire rendszeresen gondolok, mi lehet vele. Néha egy-egy e-mailt váltunk és akkor is megdobban a szívem és szívesen találkoznék vele.. Ő a suliban a lelkitársam volt, de akkor volt mindkettőnknek párja..
Nagyon bonyolultak ezek a szívügyek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!