Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen az alakom? Mennyit fogyjak még? Képek
Már 15 kg-t lefogytam. Mennyit kellene még? Vagy már ne fogyjak többet?? Barátaim/családom azt mondták, hogy ne fogyjak már többet, mert nem áll jól nekem a vékonyság.
Szerintetek? Kort és nemet is írjatok légyszi :)
Szerintem is még mehet pár kiló!
Sok sikert:)
Ez így nekem elmegy kategória. Azért még pár kg-tól meglehetne szabadulni és tök jó lenne.
F
Nos, nekem ismerőseim ebben dolgoznak és én is értek picit az ilyen fogyókúrákhoz.
1. Hogyan fogytál? Nagyon fontos!
2. Sportolj, rendszeresen!
3. Van még rajtad olyan 5kg felesleg! (has;combok)
4. Ne egyél hízlaló és sok szénhidrátot tartalmazó ételeket, inkább sok fehérjében gazdag húst kellene enni (pl.: csirkemell, az a legjobb).
5. Ha hirtelen fogytál, akkor az ugyanolyan hirtelen vissza is mehet. Sok fogyásnál a zsírréteg egyenetlenül oszlik el, ez csúnyán mutathat. Ezért kellene a szakszerű fogyókúrát alkalmaznod, de úgy látom, te nem nagyon részesültél benne.
Még egy picit nem árthat, de nagyon jó úton haladsz :)
F/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!