Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/11 anonim válasza:
én is ismerek jópár punkot, de kb 2 éve kiszakadtam a társaságból épp azért mert ilyenek voltak, szóval tudom miről beszélek én is. sajnos magyarországon túlnyomó részt alkotják a csövesek a punkok körében ahogy én tapasztaltam :/ úgy vettem észre a legtöbb punk nem is érti hogy mi a punk lényege, csak örül hogy befogadja egy közösség aztán ész nélkül lázad minden ellen. Én punknak vallom magam, de ha találkozom véletlenül régi punk ismerőseimmel soha nem ismernek meg mert nem acélbetétesben meg szakadt pólóban járok, és ha mégis akkor meg le hülye p*csáznak mert annyira a külsőségeket nézik, hogy még csak esélyt se adnak rá, hogy megismerjenek újból. pedig ugyan az vagyok mint akkor mikor legjobb spanok voltunk.. szóval nekem ezek a tapasztalataim a magyarországi állapotokkal kapcsolatban, ami azthiszem elég szomorú :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!