Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Helyesen cselekedtünk vajon?
Sziasztok!
32 éves vagyok, és történt velem egy viszonylag furcsa dolog mostanában. Vasárnap átjött hozzám a kolléganőm (aki mellesleg nagyon csinos és okos, régen kinéztük már egymást) mert egy anyagon kellett dolgoznunk, és felajánlottam, hogy iroda helyett legyünk nálam. Ő ezt elfogadta. Nem volt különösebben jó idő, a dolgozásból hamar átmentünk DVD nézésbe, közben előkerült a bor, és ő egyszer csak odabújt hozzám, és én megcsókoltam. Megtörtént aminek történnie kellett...Utána a karjaimban feküdt, és azt mondta, hogy velem akar lenni mert nagyon tetszem már neki 3 éve, és ahogy beszélgettünk, meg közös ebédek alatt belém szeretett. Neki most van/volt alakulóban egy kapcsolata. Szerintetek bele merjek vágni vele? Én nagyon szeretném, mert iszonyat kedves, aranyos nő és imádom, de helyesen cselekszünk vajon? Ma küldtem neki egy hatalmas csokor rózsát, és nagyon örült neki, olyan édes volt ahogy elpirult a rózsák felett. :-)
Köszi előre is
Az nem nagy kor kulonbseg a 4 ev. Nalunk 2 ev van az en javamra, de nagyon jol elvagyunk 4-dik eve :))
Batran vagj bele!
Sok sikert!
32/L
Húú ... ezeket elolvasva megörültem végre egy inteligens kérdésnek és kifejtésnek :)
Szerintem próbáljátok meg, de a feltétel valóban az legyen, hogy zárja le meglévő kapcsolatát!
Próbáljátok meg, szerintem ígéretes kapcsolatnak néznétek elébe!
Sok szerencsét és boldogságot! :)
az,h nemvolt barátnőd az 1dolog,nincs ezzel sztem baj..
és a lányt hódítsd tovább:)
megéri;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!