Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Helyesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Helyesen cselekedtünk vajon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

32 éves vagyok, és történt velem egy viszonylag furcsa dolog mostanában. Vasárnap átjött hozzám a kolléganőm (aki mellesleg nagyon csinos és okos, régen kinéztük már egymást) mert egy anyagon kellett dolgoznunk, és felajánlottam, hogy iroda helyett legyünk nálam. Ő ezt elfogadta. Nem volt különösebben jó idő, a dolgozásból hamar átmentünk DVD nézésbe, közben előkerült a bor, és ő egyszer csak odabújt hozzám, és én megcsókoltam. Megtörtént aminek történnie kellett...Utána a karjaimban feküdt, és azt mondta, hogy velem akar lenni mert nagyon tetszem már neki 3 éve, és ahogy beszélgettünk, meg közös ebédek alatt belém szeretett. Neki most van/volt alakulóban egy kapcsolata. Szerintetek bele merjek vágni vele? Én nagyon szeretném, mert iszonyat kedves, aranyos nő és imádom, de helyesen cselekszünk vajon? Ma küldtem neki egy hatalmas csokor rózsát, és nagyon örült neki, olyan édes volt ahogy elpirult a rózsák felett. :-)

Köszi előre is

2009. jún. 22. 19:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen! Nagyon ígéretes kapcsolat kezdetének hangzik. Úgy látom, hogy Ti ezt komolyan gondoljátok. Miért ne vághatnátok bele?

Csak a (leendő) barátnőd előtte vessen véget az alakuló kapcsolatának.

Sok sikert a kapcsolathoz Nektek :)

2009. jún. 22. 19:56
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vágj bele. Ha mind a ketten tetszetek egymásnak akkor igen. Nagyon kedves gesztus volt tőled az a csokor rózsa.
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
jöjjetek ö$$ze
 4/15 A kérdező kommentje:
Ő megmondta ma, hogy ő mindenképpen lezárja, csak olyan hülye érzés, hogy miattam meg minden...
2009. jún. 22. 19:58
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is hajrá, és lehet, hogy a másik fiú csak azért volt, mert már azt hitte, hogy veled reménytelen, ha már azt mondta, hogy 3 éve kinézett magának, de nem történt semmi előrelépés..

:) sok szerencsét:D

2009. jún. 22. 19:58
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is jöjjetek össze! :) Az a lényeg, hogy boldogok legyetek!

Én nem tudom miért, de először azt gondoltam, hogy Te is lány vagy... és így akartok kapcsolatot. Nem tudom,hogy van,de ha így van,az sem probléma... ebben a világban a BOLDOGSÁG a lényeg!!! :)) Sok sikert nektek!

2009. jún. 22. 19:59
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, jöjjetek össze, de előbb a kolléganődnek szakítania kell a mostani párjával. Mivel az a kapcsolat még csak alakulóban van, ezért gondolom nem fog nagy gondot okozni.

Aztán hajrá!

A rózsa szerintem is nagyon kedves volt, csak így tovább! :) ♥♥♥

2009. jún. 22. 20:00
 8/15 A kérdező kommentje:
Én férfi vagyok. :-)
2009. jún. 22. 20:01
 9/15 A kérdező kommentje:
Azt meg kihagytam, de ő 36 éves. És ezért is furcsa, még sosem volt idősebb barátnőm.
2009. jún. 22. 20:02
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez ebben a korban már egyáltalán nem nagy korkülönbség, akkor se ha a nő az idősebb.

Én szüleim közt is 4 év különbség van anyukám javára, és nagyon jól megvannak.:)

2009. jún. 22. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.