Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mást is ennyire kikészít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is ennyire kikészít a szerelmes párok látványa vagy csak én vagyok ilyen gyenge lelkileg?

Figyelt kérdés

Ma is annyi szép párt láttam együtt csókolózva, ölelkezve, elérzékenyültem, hiányzik nagyon nekem is valaki az életemből, rájöttem, hogy mire, vagyis kire is lenne mindennél jobban szükségem, egy barátnőre, egy lelkitársra, akivel megoszthatom örömöm, bánatom, aki szeret és, akit viszont szerethetek.

Nagyon nehezen bírom már egyedül! :'(

2012. ápr. 29. 01:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
És mi van ha 35 éves?? Nincs kizárva az sem! :)
2012. ápr. 29. 15:57
 12/17 anonim ***** válasza:

Te vagy a gyenge. Nekem ezekről az jut eszembe hogy

- nincs szabadideje a pasinak, a csaj miatt

- nincs pénze a pasinak, a csaj miatt

- nincs nyugodt perce a pasinak, a csaj hisztije miatt

- nem azt néz a tv ben a pasi amit akar, a csaj miatt

- nem azt néz a neten a pasi amit akar, a csaj miatt

- nem azt eszik a pasi amit akar, csaj miatt

- nem azt a filmet nézi meg a pasi a moziba amiért elment, a csaj miatt

- nincsenek haveros esték, a csaj miatt

Szóval nem csak happy feeling a párkapcsolat, hanem kőkemény munka, aztán majd azt kapok hogy 5 év után vagy és 15 évnyi házasság után lelép egy pelyh.espö.cs.ű jöttementtel.

2012. ápr. 29. 16:17
 13/17 anonim ***** válasza:
pelyh.espö.cs.ű :))))))))))
2012. ápr. 29. 20:13
 14/17 A kérdező kommentje:

Miért, miért, miért? :(

Tényleg ennyire ronda lennék vagy miért nem kellek nektek szép lányok?

2012. ápr. 29. 20:31
 15/17 anonim ***** válasza:

Na most mint férfi a férfinak.

Nem ronda lehetsz, hanem megkeseredett. Szomorú. Amíg nem javítasz a kisugárzásodon addig nehéz lesz. A lányok nem sajnálni szeretik a fiúkat hanem felnézni rájuk. Kapd össze magad, próbálj pozitív lenni nyitott. Nem kell Brad Pittnek lenned ahhoz hogy nőd legyen de igenis férfiasnak kell lenni. De persze nem árt egy kis önkritika sem, ha nem vagy valami szép és nincs sok pénzed sem, akkor sem dőlt össze a világ, csak ne lepődj meg ha a nagyon szép bombázó csajok nem akarnak összejönni veled. Rengeteg kedves lány van még, aki mondjuk nem úgy néz ki mint a filmekben lévő szépségek, de boldoggá tehetnének.

Ajánlom nézd meg ezt a videót és meríts belőle erőt! Férfinak kell lenned!!

http://www.youtube.com/watch?v=HkTa3-ZZbD8

2012. ápr. 29. 22:16
 16/17 anonim ***** válasza:

"Nem kell Brad Pittnek lenned"

Ez így van, csak a bankszámláján lévő összeg legyen a neveden, és dögleni fognak utánad a nők.

2012. máj. 1. 18:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Dettó így érzem sajnos.Pedig nem vagyok irigykedő típus, de annyira nem jönnek össze a dolgaim mostanában,hogy az is elkezdett zavarvarni ha szerelmes párokat látok.Meg nincs is kedvem nagyon olyan társaságba menni,ahol van pár is,mert utána csak lehangolódok.A saját boldogtalanságomra emlékeztet a látványuk.
2018. dec. 29. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!