Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak barátkozni akarok egy lánnyal akkor félreértheti?
Nem tudom jó e ez a kategória a kérdéshez.
Van egy lány akivel jóban vagyok, az egyik legrégebbi barátommal járt, rajta keresztül ismerem. Mióta szakítottak azóta nem nagyon láttam, viszont én tartanám vele továbbra is a kapcsolatot, akár csak a többi barátommal. Facen szoktam vele beszélni. Én nem akarok nyomulni rá meg semmi ilyesmi, amúgy is nekem más lány tetszik.
Arra gondoltam h kihívom vmikor a faluba. Ugyan úgy ahogy a többi haverommal, sztem vele is lemehetnék pl a parkba. De nem szeretném hogy azt higgye hogy nyomulni akarok rá most hogy nincs barátja.
Mit csináljak és mit ne? Azért egy lánnyal csak nem viselkedhetek úgy mint egy fiúval. Rajta kívül nincs más lány haverom/barátom.
A volt barátjával nincsenek haragban tehát a haverom nem lenne pipa rám ha tartanám vele a kapcsolatot.
Félreérteni bármit félre lehet érteni. De ha tisztán megmondod neki,h csak barátkozni akarsz,azt érteni fogja.
Egyébként is most teljesen új pasira van szüksége,aki elfeledteti vele az exét, rólad meg mindig az exe jutna eszébe,mivel haverok vagytok, barátkozzatok nyugodtan szerintem.
Nekem ilyesmi sose jutott az eszembe, és ha elkezdesz barátkozni vele rájössz miért. ;-)))
Komolyra fordítva a dolgot: sok apróságra kell odafigyelned, pl benne, és benned is dolgoznak a hormonok. Feltételezem nem tetszik neked a lány, ezért ha komolyan CSAK Barátkozni! akarsz, próbáld bevonni a bandádba.
Egyébként nem csúnya lány de én nem tudnék rá nőként tekinteni.
Nem tudom semmilyen bandába bevonni. 1 közös barátunk van de ő csak hétvégén van itthon de mostanában vele se találkoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!