Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már úgy, hogy lehetetlen, hogy egy ilyen jó srácnak/csajnak tetszel, és hogy beléd van zúgva?
Mert velem most az van, hogy egy nagyon helyes srác "hajt" rám, és nem tudom elhinni, hogy bejövök neki, mert szerintem nem vagyok jó csaj. És még sosem beszéltünk (csak msnen - de most talizni akar velem), úgyhogy csak a külsőm tetszhetett meg neki... (pedig nem is az a nagy csajozós fajta srác) Veletek volt már ilyesmi?
16/L
Volt. :) Bár öszintén szolva én nem jártam tul jol, mert csak szexet akart, de még idejében leléceltem.
Ettől föggetlenül lehet szerencséd, miélrt ne akarhatna pont téged, lehet hogy pont olyan a zsánere mint amilyen te vagy. :)
Amugyis normális kapcsolatban a pasik többsége (tapasztalatom szerint) nem a cicababákat preferálja, hanem a helyes normális lányokat.
Ugyhogy, iért ne? :) Drukkolok! :)
27/L
Igen:D
Egyszerűen lehetetlennek tartottam, hogy bejöjjek annak a srácnak akivel most vagyok!Ő egy nagyon jó pasi..és nem mondom azt, hogy én csúnya lennék, de szerintem sokkal szebb lányokat is megérdemelne..!Nagyon helyes srác..és immáron 1 éve vagyunk együtt!:)Imádom!!
Ajjj...remélem nekem is összejön, és nem jön rá, hogy nem vagyok elég jó hozzá:D:D annyira helyes...:(:):)))))
köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!