Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon csak képzelődöm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon csak képzelődöm?

Figyelt kérdés

A páromnak van egy távoli rokona, egy fiú. Elég sokat találkozunk, sokat hülyülünk, szóval elvagyunk. Valamiért az az érzésem, hogy vonzódik hozzám, de nem mutatja ki, mert "házinyúlra nem lövünk", meg a páromat is kedveli, nem akarna neki rosszat. Néha olyan érzésem van, hogy csak egy kis biztatás kellene neki, és akkor benne lenne bármiben, de lehet, hogy csak képzelem az egészet.

Nekem mint pasi, nem annyira jön be, de azért néha eszembe jut, mi lenne ha... Valahogy jó lenne tudni, mi a helyzet, de nem merek ilyesmire utalni előtte, mert félek, hogy elrontanám vele a jó viszonyt, ha úgy nézne ki, hogy én esetleg rányomulok. Hogyan tudnám kideríteni, hogy a baráti kapcsolaton kívül van e felém valami?

2012. ápr. 27. 22:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ebből sajnos megcsalás lesz...
2012. ápr. 27. 22:45
 2/12 A kérdező kommentje:
1-es: De én nem akarok semmi bonyodalmat, meg annyira nem is vonz ő, csak piszkál a dolog.
2012. ápr. 27. 22:46
 3/12 étoile et lune ***** válasza:
Szóval Te most meleg vagy? Nem értem amúgy az ennyire hiú embereket... Miért nem elég neked egy? Ráadásul a rokonától akarsz bármit is? Ez görény dolog. Ne akard kideríteni sehogy, hogy vonzódik-e hozzád. Alapból minek jársz a pároddal, ha egy fiú így meg tud ingatni? Pf...
2012. ápr. 27. 22:47
 4/12 A kérdező kommentje:

kedves "hold és csillag"

nem vagyok meleg, és nem akarok tőle semmit! És nem ingat meg, ez tök régóta így van, csak most gondolkodtam el jobban rajta. Én szeretem a párom. Sajnálom, ha az jött le neked, hogy én görény vagyok :(

2012. ápr. 27. 22:49
 5/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek: lány vagyok. Nekem mint pasi nem jön be = nekem nem jön be ő mint pasi, csak mint barát
2012. ápr. 27. 22:51
 6/12 étoile et lune ***** válasza:
Hát, akkor is ugyanaz a lényeg. Sz*rd le, ne bátorítsd, maradjatok szimplán jóban. Már ha tényleg szereted a bárod. nekem is jólesne néha más fiúkat bátorítgatni, meg hallani tőlük, hogy tetszem nekik, de mégiscsak furán jönne ki, pedig jót tenne egy kicsit az egómnak, ha mástól is hallhatnám, belátom.
2012. ápr. 27. 22:52
 7/12 étoile et lune ***** válasza:
bárod = párod***
2012. ápr. 27. 22:53
 8/12 anonim ***** válasza:
ha már érdekel téged az hogy te érdekled őt(jobban mint barát)...mert ezt írtad.ezekből szoktak lenni a nagy csalódások.
2012. ápr. 27. 22:53
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi , értem :)
2012. ápr. 27. 22:54
 10/12 A kérdező kommentje:
8-as, köszi, igazad van :)
2012. ápr. 27. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!