Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pisi- meg kakiszexben vajon mi a jó?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 18:12
1/9 anonim válasza:
Semmi. undorító perverz emberek élik ki magukat ebben.
3/9 anonim válasza:
Ez is egy olyan fétis, mint a többi, csak az tudja elmagyarázni, hogy mi a jó ebben, aki tényleg szereti. A kívülállóknak érthetetlen és csak szimplán undorító.
4/9 anonim válasza:
Vagyis a kérdező elmagyarázza majd neked.
5/9 anonim válasza:
Én a szakokat kedvelem, meg spórolok is az étellel.
6/9 anonim válasza:
Aki ezeket szereti az beteg. pl a kaki szeretésnek a neve : fekalofília.
Gyakori betegség pl a biszexuálisoknál.
Szerintem mind a 2 egyaránt gyomorforgatóan undorító, ezek a dolgok a WC-be valóak, nem pedig a másik ember testére vagy szájába. Undorító....normális embernek még a gondolattól is felfordul a gyomra.....
7/9 IronMan84 válasza:
Ne nevettess már!
Ha-ha-ha!
LOL! Fekalofília??? Ez meg mi a ...??? Ilyen nincs!
A kaki szeretését úgy hívják, hogy koprofágia.
Nem létező fogalmakat ne alkoss, az legfeljebb csak arra jó, hogy másokat megnevettessen!
8/9 anonim válasza:
Naponta kétszer is a párom a munkahelyéről telefonál hogy kell neki és már futok is és kiengedi a fáradt gőzt.
9/9 anonim válasza:
# 8/8 én is kiengedhetem neked? :$ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!