Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő azt mondja neked hogy túl okos vagy hozzá de hozzáteszi hogy ezt bókként mondja te ezt hogy értelmeznéd?
Figyelt kérdés
Hoozáteszem hónapokkal ezelőtt beprobálkoztam nála,lepattintott,azota nem is beszéltünk csak találkoztunk tegnap(meg volt beszélve a találkozó)ugy vettem észre h ezek után sem vagyok közömbös neki pedig nem nyomultam rá de voltak sztem erre utaló jelek de lehet hogy tévedek
22/F
2012. ápr. 27. 22:05
1/3 anonim válasza:
az írottak alapján szerintem kicsit pedálozz, lehet, hogy megadja magát
2/3 anonim válasza:
Nem akar megsérteni, de nem akar veled lenni vagy azért mert nem tetszel neki (sok oka lehet) vagy konkrétan tényleg túl tudálékosnak talál, nem vagytok 1 szellemi szinten stb.
3/3 A kérdező kommentje:
majd szeretném ezt egy kicsit összeszedettebben leírni ezt a tőrténetet mert azt mondta egy másik ott lévő embernek akivel épp beszélgetett (én is mással beszéltem de hallgatóztam)h most élvezi a szingli életet de beszélt róla h egyik rokona beteg stb. és sztem ez lehet az oka h nem akar kapcsolatot
2012. ápr. 27. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!