Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok, ha egy fiú biciklizés közben csapna a feneketekre?
Figyelt kérdés
Azt találtam ki, hogy biciklivel gyorsan elmegyek a lányok mellett és rácsapok a fenekükre. Pofon vágni és utánam futni úgy sem tudnak, mert elviharzok egy pillanat alatt. Mit tennétek? Utánam kiabálnátok?2012. ápr. 27. 20:56
1/19 anonim válasza:
Beelőz, bevág elég, fékezel, leszáll, bringát felkapja, hozzád vágja. Tudod, hogy mennyire fáj?! :o True story. :Đ
3/19 anonim válasza:
Reméljük egy rendőr is látni fogja, te kis szatír.
4/19 anonim válasza:
Első, a kérdező arra gondolt, hogy biciklin ülve csap gyalogos lányok fenekére, nem biciklis lányok fenekére, azt meg hogy képzelted am?? XD
Különben szerintem azért nem poén csajok seggét ilyen módon paskolni, mert nem látod a reakciójukat, pedig az a poén, még ha pofon is.
5/19 anonim válasza:
A rendőrök pont le se szarják az ilyen jeleneteket.
6/19 anonim válasza:
4-es: affene, én úgy gondoltam, hogy más, biciklis lányokat támad meg alattomosan hátulról... :Đ
7/19 anonim válasza:
8/19 anonim válasza:
Első, abból adott esetben lehetne egy kellemes kis hajsza XD
Am most, hogy így belegondolok jó csajt biciklizni ritkán látok. Biciklizni a férfiak szoktak meg a 70 éves nénik a piacra, azoknak a tomporát meg ki akarja csapkodni? XDD
9/19 anonim válasza:
Csak azt az egyet mondd el hogy miért jó az neked ha rácsapsz egy csaj fenekére?
10/19 anonim válasza:
El lehet kapni a karodat és lerántani a bicikliről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!