Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szerb és egy magyar?!
Figyelt kérdés
Szerintetek az furcsa, ha egy magyar lány,aki nem tud szerbül egy szerb fiúval jár, aki tiszta szerb és nem tud magyarul?2009. jún. 22. 14:53
11/13 anonim válasza:
Hát az valóban nem igaz, hogy utáljuk a magyarokat..Nekem is vannak magyarországi rokonaim, barátaim, és nincs velük semmi bajom. És egyáltalán mással sem, amíg nincs az, hogy nem szólok hozzád, mert h*lye szerb vagy. Ami persze nem igaz, mert ugyan Vajdaságban élünk, de Magyarországról származunk. A várbeli szerbek is nagyon barátságosak, csak nem kell őket kinézni. És akkor mindent megtesznek, hogy megtanuljanak magyarul, és ha csak tudnak, a saját anyanyelveden szólnak hozzád. Persze mindig vannak kivételek, de mondjuk az én városomban ilyennel még nem nagyon találkoztam, pedig sok szerb ismerősöm van. Pontozzatok le azért amiért ezt itt megírtam, de ez az igazság. Magyarországon h*lye szerb, Szerbiában h*lye magyar..-.- Talán mindenkinek a hozzáállásán kellene változtatni, és akkor nem lennének ilyen gondok, hogy egy magyar lány járhat-e egy szerb fiúval.
12/13 anonim válasza:
Én utálom az összes szerbet, ahol tudom ütöm őket. Még eddig nem volt gondom belőle! 19F
13/13 anonim válasza:
Az egyik legszebb történet amit láttam, Zentán esett meg, a vajdasági szerb vendéglős magyarul köszöntötte a hozzá betérő vajdasági magyar vendégét, ő pedig szerbül válaszolt neki. Ha ez a kölcsönös tisztelet általános lenne, nem lenne nemzetiségi gond !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!