Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szerb és egy magyar?!
Szia!
Szerintem nem furcsa, mivel valami módot úgyis találnak a kommunikációra. Én is magyar vagyok, egy szót nem tudtam szerbül, aztán szerb pasim lett, aki megtanított szerbül.
Várj szóval van egy
lány-->magyar-->NEM tud szerbül
fiú--->szerb--->NEM tud magyarul
ha jól értelmeztem.
Nekem furcsa mivel akor hogy értik meg egymást :S
Mert van egy ismerősöm akik most házasodtak össze alány az szerb,de Ő tud magyarul és így megértik egymást mivel mind a ketten tudnak MAGYARUL.Viszont akor ,hogy beszélnek egymással mutogatnak activitznek xD vagy mi ?
14:57-es vagyok:
A szerbek állítólag tényleg utálnak minket DE.
Én is utálom őket és az ismerősöm felesége az elvan mint a befőtt mintha Ő is magyar lenne egy buliba ismerkedtek meg szóval ez nem mindenkire igaz. :)
Szerintem a nyelvi nehézség nem akadály. Minden meg lehet oldani. :)
Nekem egy olasz fium volt, ő nem beszélt magyarul én meg nem beszéltem olaszul.
Mondjuk ha van egy közös nyelv amit mindketten törtök az nem árt. :) ( Nálunk megvolt az angol.)
Szerintem ebben semmi furcsa nincs, én ismerek egy párt, mondjuk a lány beszél szerbül.. de lényeg az, hogy legyen egy nyelv, pl. angol amit mindketten értetek és tudtok beszélgetni.
Amúgy ez a szerb-magyar ellentét fennt áll, de nem kéne általánosítani. A szerelemben pedig minden lehetséges.. :)
izé .. nekem 15 évesen volt Erdélyben egy román barátnőm. Ő nem tudott magyarul csak néhány szót, én nem tudtam románul csak néhány szót, angolul kommunikáltunk amennyire csak tudtunk, de hát nem ... :) 1 hónapnál tovább nem tartott az egész, elsősorban a kor miatt. Azóta nagyon jól elvagyunk, tartjuk a kapcsolatot , ő megtanult magyarul, én románul, ha nem értünk valamit kiegészítjük angollal.
Szerintem meg lehet oldani a helyzetet, nehéz de meglehet :) . Ő megtanulhat magyarul, te szerbül és ha nem értitek meg magatokat kiegészítitek angollal :)
sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!