Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak Budapestiek vagy Pest megyében élő lányok írnak erre az oldalra?
Figyelt kérdés
Ha van egy kis szabadidőm amit lazulással töltök, akkor válaszolgatok kérdésekre, de ha élőben kifáradtam akkor néha itt is ismerkedem, de akik megtetszenek általában Pest megyében laknak, én viszont nem. És olyan messze vannak!! :D2012. ápr. 27. 19:19
11/20 anonim válasza:
Én 16 éves pesti lány vagyok, de úgy érzem, eltűntek Budapestről író pasik... xD
12/20 A kérdező kommentje:
epic
2012. ápr. 27. 19:57
13/20 anonim válasza:
kérdező te melyik megyében laksz? :D
14/20 anonim válasza:
sok a BAZ megyei is azt vette észre
f18
15/20 lila nyuszi válasza:
Én pl. Veszprém megyéből írok.
20/N
17/20 anonim válasza:
Melyik megyében laksz? :) 15/L
18/20 anonim válasza:
Hát ha azt vesszük Budapest lakossága eleve több mint egész Baranya megyéé XD Pest megyével összevetve meg még több :D Szóval nem csoda, amúgy én valahogy mindig nem pesti/megyei emberekbe botlok...
19/20 anonim válasza:
Én Baranya megyei vagyok, szóval...Meg amúgy tényleg miért itt akarsz ismerkedni? Mármint oké legyen, de annyi társkereső meg ilyen-olyan oldal van még a neten. Ott valószínűleg több sikerrel járnál. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!