Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bunkó minden fiú, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bunkó minden fiú, aki jól néz ki?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 13:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne általánosíts! Nem igaz, hogy nem túl sok kivétel van, lehet hogy csak neked volt ilyenekkel "szerencséd"!
2009. jún. 22. 14:23
 12/15 anonim ***** válasza:
49%
Mert ez kell a másik nemnek.
2009. jún. 22. 14:26
 13/15 anonim ***** válasza:
ezt kikérem magamnak!!! nah jó nem, de nem kell általánosítani. Ismerkedj új emberekkel és akkor meglátod h vannak normálisak is.
2009. jún. 22. 15:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Ugyaan!:)Minden fiút meg lehet puhítani.Példa az én barátom.Nagy macsónak tünt,nem nagyon állapodott meg egy lánynál sem.Végül jöttem én.Eleinte csak a helyen,ahova jártunk,smárolgattunk néhányszor ő sem gondolta,én sem,hogy ebből komoly kapcsolat is lehetne.Míg egyik este hazakísért,behívtam,beszélgettünk,hülyéskedtünk hajnalig,(nem volt szex) majd hazament.Másnap msn-en beszéltünk,elkérte a számom,neki vizsgaidőszak volt,tanult egész héten,majd a következő randink egy hét múlva volt,nagyon jól éreztem vele magam.Teljesen megváltozott.Pl.ki sem néztem volna belőle,hogy ő ilyen "romantikus" alkat, azt mondta,hogy soha senkit nem szeretett ennyire,mint engem.Én vagyok az első szerelme,Én "tanítottam" meg szeretni...stb.Szóval szerintem minden pasit meg lehet puhítani,ha úgy állsz hozzá,hogy mit szeret,megszeretteted magad vele.Mi már több,mint 1éve együtt vagyunk. :)

Bár igaz,belátom,rengeteg olyan pasi is van,akik nagyképűek,beképzelt senkik...De az ilyennek ilyen a személyisége,had legyen bunkó,csak abban reménykedhetünk,hogy ha kicsit komolyabb lesz és felnő,visszagondol majd a múltra és belátja,milyen személyiségtelen ember volt...

2009. jún. 22. 15:11
 15/15 anonim ***** válasza:
jó kérdés
2010. máj. 15. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!