Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bunkó minden fiú, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bunkó minden fiú, aki jól néz ki?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 13:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert tudják magukról h jól néznek ki és büszkék magukra és azt hiszik ettől nagyobbak ha bunkóznak..:S:/
2009. jún. 22. 13:54
 2/15 anonim ***** válasza:
95%

Mert nincs szüksége a kedvességre. Az arca/alkata miatt úgyis kap csajt, eleget.

Ha kedvességet akarsz, talán a kevésbé (de még elég :) jóképű fiúkkal kell kezdeni...

2009. jún. 22. 13:54
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
mert azt hiszik ök az istenek és bármit/bárkit megkaphatnak ha jó a külsöjük! Én ilyen szép fiukkal sose foglalkozom! Nagyképű kis sz*rok!
2009. jún. 22. 13:55
 4/15 anonim ***** válasza:
98%
Megint egy általánosítás. Nekem azt mondják, hogy jól nézek ki, de nem szálltam el. Amúgy tudom miről beszélsz, van benne igazság, de van olyan aki ronda mint a föld, és mégis jó nagy arca van.
2009. jún. 22. 13:55
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden fiú bunkó aki jól néz ki ! :D ez hogy ? ... ezt ki mondta ?

biztos szerelmi bánatos vagy azért írod .. majd találsz te is egy rendes srácot, csak tudjad értékelni is.

amúgy meg azért szokták ezt a bunkó stílust felvenni mert ezzel lehet jól csajozni. Ha megkérdezel 10 lányt, 10től 9 azt fogja mondani, h nem jön be neki az ilyen duma, de ha buliban vagy akkor 10ből legalább 6 lányt ilyen dumával fel lehet szedni és ezt a fiúk egy része tudja.

még egy dolog : a srácok akik tudják, h bejönnek a lányoknak ezt megtehetik .. tudják, h találnak maguknak mást is ..

2009. jún. 22. 13:58
 6/15 A kérdező kommentje:
Jó persze én is tudom, hogy vannak kivételek!de nem túl sok...
2009. jún. 22. 14:03
 7/15 anonim ***** válasza:
91%
Dehát nem... oké, azt hiszem inkább nem írok semmit, még valaki beképzeltnek fog tartani... de tudd meg, hogy nem mindegyik...
2009. jún. 22. 14:04
 8/15 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy sok van ! csak nem hívják fel magukra a figyelmet azzal, h bunkók .. avagy nem veszik észre a lányok őket mert nem bunkók ! csak másképp kell keresned ! és ha ennyire zavar neked nem kell foglalkoznod a bunkó fajtákkal !
2009. jún. 22. 14:08
 9/15 anonim ***** válasza:
90%
nem minden helyes fiú bunkó. az én párom egy "adonisz", (fürtökben csüngtek rajta a nők, tehát nem az én egyéni véleményem ez) és ő a legjobb és legdrágább ember a világon, tisztelettudó és figyelmes.
2009. jún. 22. 14:12
 10/15 anonim ***** válasza:
90%
Nekem meg pont az az észrevételem, hogy rengeteg jóképű, helyes srác van, aki nem bunkó, csak éppen ezért nem figyelnek fel rájuk, és nem csüngenek rajtuk, mert nem beszólogatós, nagyszájú, elérhetetlen bunkók. Nem általánosításként írtam, hanem én ezt is megfigyeltem.
2009. jún. 22. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!