Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a testemről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz a testemről?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 27. 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lesz,csinos vékony,csak őrizd is meg.Helyes csakígy tovább,ennyit a genetikailag vagyok túlsúlyos kamuról csajok nézzétek meg a kérdezőt.
2012. máj. 23. 13:10
 52/72 anonim ***** válasza:

Hát nem azért, de elég sok ronda férfi lehet itt, ha erre izgulnak be :D Az egész lényed olyan "suta". Látszik, hogy nincs önbizalmad, sem kisugárzásod. Túl fehér bőr, kis mellek, furcsa a medencéd is, és összhatás mégroszabb.

Nem jössz be, bocs. 19/F

2012. máj. 23. 13:12
 53/72 anonim ***** válasza:

Szerintem jól nézel ki, arányos vagy (és talán aranyos is). :) Hány éves vagy?

De miért tettél fel ilyen kérdést? 27F

2012. máj. 23. 13:17
 54/72 anonim ***** válasza:
1-2 napig háttérképnek a telómra jó lesz.
2012. máj. 23. 14:02
 55/72 A kérdező kommentje:

:D Nem, nincs több meztelen kép rólam és nem gondolom, h hűhha most ribanc, k.rva vagy ilyesmi lennék, mert egy anonim oldalon felraktam egy felismerhetetlen képet magamról.

Amúgy azért raktam fel, mert kíváncsi vagyok az őszinte válaszokra, amit a való életben, szemtől szembe nem mindig adnak az emberek. A bőröm tudom, h fehér, de mint már írtam előbbi kommentekben most nem érheti nap/szoli, egy bizonyos gyógyszer miatt. Annyira nem tartom magam vékonynak, rengeteg nálam vékonyabb lányt láttam már.

Az önbizalom hiány viszont igaz...azóta jött elő, h a legutóbbi barátom szakított, mély nyomot hagyott bennem és az is zavar, amilyen módon szakított... próbálok kimászni a helyzetből, mert nem szeretném, h befolyással legyen rám a dolog, úgy érezem/éreztem nem vagyok neki elég jó. csúnyán átvert.

2012. máj. 23. 14:11
 56/72 A kérdező kommentje:
jha és utolsó válaszoló: felőlem, ha neked örömet okoz használd háttérként. kinek mi jut... :D bár ha már idáig süllyedt a szexualitásod/a szexuális életed, akkor már inkább javaslom, h egy profi fotót rakj be háttérnek, ne egy olyat amit leszólsz...
2012. máj. 23. 14:15
 57/72 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejössz, jó az alakod, a melled sem kicsi, szép tested van. 16/F hány éves vagy?
2012. máj. 23. 14:35
 58/72 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos :)
2012. máj. 31. 09:35
 59/72 anonim ***** válasza:

HÁNY ÉVES VAGY?

mindenki válaszol, válaszol, de az elmebeteg barmok ezt meg nem kérdeznék!!!!!!!

fuuu de utálom a fajtám.

2012. máj. 31. 09:37
 60/72 A kérdező kommentje:
20 múltam, nyugi :D
2012. máj. 31. 09:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!