Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz a testemről?
Hát nem azért, de elég sok ronda férfi lehet itt, ha erre izgulnak be :D Az egész lényed olyan "suta". Látszik, hogy nincs önbizalmad, sem kisugárzásod. Túl fehér bőr, kis mellek, furcsa a medencéd is, és összhatás mégroszabb.
Nem jössz be, bocs. 19/F
Szerintem jól nézel ki, arányos vagy (és talán aranyos is). :) Hány éves vagy?
De miért tettél fel ilyen kérdést? 27F
:D Nem, nincs több meztelen kép rólam és nem gondolom, h hűhha most ribanc, k.rva vagy ilyesmi lennék, mert egy anonim oldalon felraktam egy felismerhetetlen képet magamról.
Amúgy azért raktam fel, mert kíváncsi vagyok az őszinte válaszokra, amit a való életben, szemtől szembe nem mindig adnak az emberek. A bőröm tudom, h fehér, de mint már írtam előbbi kommentekben most nem érheti nap/szoli, egy bizonyos gyógyszer miatt. Annyira nem tartom magam vékonynak, rengeteg nálam vékonyabb lányt láttam már.
Az önbizalom hiány viszont igaz...azóta jött elő, h a legutóbbi barátom szakított, mély nyomot hagyott bennem és az is zavar, amilyen módon szakított... próbálok kimászni a helyzetből, mert nem szeretném, h befolyással legyen rám a dolog, úgy érezem/éreztem nem vagyok neki elég jó. csúnyán átvert.
HÁNY ÉVES VAGY?
mindenki válaszol, válaszol, de az elmebeteg barmok ezt meg nem kérdeznék!!!!!!!
fuuu de utálom a fajtám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!