Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz a testemről?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 27. 11:35
21/72 étoile et lune válasza:
,,Kicsi a melled és nagyon vékony vagy. Nekem nem jön be ez az alak. F/30" Ezt biztos egy férfi írta?
Mindegy, szép alakod van, ja. Nem kicsik a melleid egyáltalán, pont jók. Sovány se vagy, csak szimplán vékony, ami pedig nem épp egy negatív tulajdonság.
22/72 étoile et lune válasza:
Ja igen, az jutott még eszembe a képedről, ami akkor is eszembe jut, ha csupasz puncival a tükör elé állok, és megnézegetem az alakom, hogy szerintem szőrrel akkor is esztétikusabb és szimmetrikusabb egy női test, de tudom, hogy a pasik nem szeretik. Nekem mindig is furcsa volt, hogy ott nincs, egyáltalán nem természetes látvány. Tudom, tudom, ,,nem jó, ha szőr akad a pasik fogai közé" meg stb, megértem. Csak nekem akkor is fura látvány, ha így látom magam, mindig ,,hiányzik valami" a szememnek.
24/72 anonim válasza:
Képes voltál magadról kitenni egy meztelen képet akkor megérdemled hogy jól megbasszanak :D egyébként szedjél fel pár kilót mert deszka vagy így.
25/72 anonim válasza:
Én is ugyan ilyen vékony vagyok, és hidd el, a pasik jobban szeretik ezt, mégha a neten azt is irogatják, h nem tetszik, de ezt xsak azért íják, mert sosem lehet ilyen testá barátnőjük és próbálják azt a tényt kialakítani, h a kövér szebb. De a való életben mindig megnéznek, dícsérnek, szóval nyugi. Nem vagy gebe, pont jó az alkatod
26/72 A kérdező kommentje:
Köszi kedves utolsó, de annyira nm estem kétségbe. Én elfogadom így magam és tetszem is magamnak(hu, ez de hülyén hangzik :D )de kíváncsi vagyok külsős véleményekre is.
2012. ápr. 27. 13:26
27/72 anonim válasza:
Nem a duci a jó, hanem a kerek segg és a formás mell. Ahogy elnézem neked egyikből sem adatott valami jó. Egy pozitívumot látok csak benned, hogy lapos a hasad. A szép telt, kerek formákat jobban szeretik a fiúk + lapos has.... nem mellékes.
28/72 anonim válasza:
megnéztem még egyszer nem vagy túl vékony bocs, inkább átlagos normális
29/72 A kérdező kommentje:
A fenekemmel is megvagyok békélve, kicsi, de "hegyes". Nem tudom másképp megfogalmazni. És sztem a mellem is feszes és attól, h még pici kereknek mondanám.
2012. ápr. 27. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!