Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok be jön nektek ez? íme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok be jön nektek ez? íme pár fotó! 24/86/178

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. ápr. 27. 11:26
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Juj egy ismerős! Vajon kicsoda lehetsz?! :O
2012. ápr. 27. 11:59
 12/27 anonim ***** válasza:
68%

Hát stílusod az nem sok van, vagy ami van az elég gáz. Az első képen az a bakancs elég gagyi a 3/4-eshez.

A láncot ne tedd ki a pólóra. A másik láncot a kutyád nyakába akaszd ( ha van ). A második képen a cipő rendben van, a többi gagyi. Minek veszel fel ujjatlant ilyen csőkarral?

Az utolsó kép a 40 éves történelemtanáromra emlékeztet. Bő gagyi cuccok+ ízléstelen nyakkendő, az öv és a bakancs sem megy hozzá. Elég ízléstelen és igénytelen. A hajad rendben van ha ápolod rendesen és nem növeszted a hátad közepéig.

De valószínűleg az önbizalmaddal is komoly problémák lehetnek ha itt kérdezősködsz magadról. Az önbizalomhiány pedig lesüt az emberekről. Lehetsz akármilyen is ha büszkén hordod és át érződik a kisugárzásod. Asszem ennyi.

2012. ápr. 27. 12:55
 13/27 anonim ***** válasza:
Az arc nélküli ember köztünk él!
2012. ápr. 27. 13:04
 14/27 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti! Miből gondolod, hogy gagyi a nadrág? Elárulom neked, hogy az egy Marc Spencer nadrág ami nem 2000 ft-ba kerül :D De azért kösz ettől még nem akasztom fel magam! :P
2012. ápr. 27. 13:16
 15/27 anonim ***** válasza:
Látod a még a felfogásod és az értelmi szinted is gyenge. Fel ne akaszd magad az kéne még. Én a színére és a stílusára értettem, hogy gagyi nem az árára és a márkájára.
2012. ápr. 27. 13:44
 16/27 anonim ***** válasza:

Az miért gagyi, ha valaki nem a main stream divatot hordja? Járjon inkább rózsaszínben, mert az a divat?

Egy jó tanács: sportcipőt ha halásznadrággal viseled, akkor húzz titok zoknit

2012. ápr. 27. 13:56
 17/27 A kérdező kommentje:
Ennyi prű embert, van titok zoknim :) tavaly nyári képek ezek!
2012. ápr. 27. 14:02
 18/27 anonim ***** válasza:
Első három kép jó,szerintem jó a stílusod.Utolsó viszont sz@r,utálom a nyakkendőt.És a hosszú hajért sem rajongok,de az már egyéni szoc.
2012. ápr. 27. 14:59
 19/27 A kérdező kommentje:
Mint már írtam alkalom miatt vagyok ingben meg nyakkendőben! De azért köszi kedves utolsó!
2012. ápr. 27. 15:03
 20/27 anonim ***** válasza:

A nadrág még a legkevesebb. A legrosszabb az agyonmosott túlméretes (apádé volt?) kínai gagyiing. Ezzel a nyakkendővel.. vagy minek nevezzem.

Ne erőltesd az elegáns öltözködést, közöd nincs hozzá. Talán majd pár év múlva.

2012. ápr. 27. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!