Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti hogy szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogy szoktatok intim szőrteleníteni?

Figyelt kérdés

Borotvával, gyantával, vagy esetleg elmentek kozmetikushoz??

Én borotvával szoktam csak utána nagyon csúnyán kipattog, ráadásul szúr is.. :S

+ a szeméremajkakról elég nehéz leszedni a szőrt..ti hogy szoktátok??

2012. ápr. 27. 00:13
 1/6 étoile et lune ***** válasza:
Na igen, nekem se a kedvencem ez a procedúra... Én csipesszel szoktam leszedni a nagy részét (felülről indulva), a maradékot borotválom. A csipesszel kiszedett rész 2-3 hét után kezd el nőni, a borotvás ugye már 1-2 nap után borostásodik, de viszont jól néz ki, mert csak egy kis részen nő. Ritkán pattogzom ki igazából. Ha a szeméremajkakról szeded, terpeszben guggolj le, úgy talán a legkönnyebb. Azt olvastam egyszer, hogy punciszedéshez használjunk férfiborotvát, mert annak rugalmasabb a feje, könnyebben lehet vele ,,kanyarogni".
2012. ápr. 27. 00:17
 2/6 anonim ***** válasza:
én már vagy 7-8éve epilálok a teljes felületen:)előtte borotváltam,de nem vált be(kipattogzott,viszketett,reggelre már borostás volt..epilálással pedig napokig tökéletesen sima)
2012. ápr. 27. 00:20
 3/6 étoile et lune ***** válasza:
Hogy nem véreznek el egyesek a punciepilálástól? Nem értem. Ezért csipeszezek én inkább, lehet, hogy szöszmötölősebb, de legalább nem ordítok. :)
2012. ápr. 27. 00:29
 4/6 A kérdező kommentje:
én egyszer a lábamon próbáltam az epilátort és le se szedte a szőrt :D bár lehet hogy nem nyomtam rá eléggé..de rohadt fájdalmas..
2012. ápr. 27. 00:55
 5/6 anonim ***** válasza:
ami nekem bevált az a krém,a szőrtelenítő krém,végül is ugyanazt az eredményt éred el mindt a borotvával csak nem vágod meg magad és nem pattogzol ki.
2012. ápr. 27. 07:29
 6/6 anonim ***** válasza:
én is epilálom, csak azt nem bírom teljes területen, a legalján mindig marad egy kb egy centis sáv, de azt rövidre vágom, és végülis mindegy, mert nincs pasim, szóval csak azért csinálom, mert így jobban érzem magam a bőrömben. én is krémeztem sokáig, de nem szerettem, mert nagyon időigényes (felkened, kezet törölsz, várod a hatást, leszeded, megmosod... nekem ehhez sajna nincs türelmem), és mert hamar visszanőtt. az epilátor tényleg jó, mert szépre szedi, megszokod a fájdalmat, és nem nő vissza másnapra (ami egy olyan megátalkodott lustaságnál, mint én, határozottan pozitív :)). és olcsóbb, mintha kozmetikushoz járkálnék. nekem az otthoni gyantázásnál sztrájkba lépett a kezem, egyszer próbáltam, húgomnak kellett leszednie (nagyon szoros a kapcsolatunk, mielőtt bárki csodálkozna), de nem sikerült semmit leszedni, mert nem mertem igazán rásimítani. szerintem te is próbálj ki többféle módot, és maradj annál, ami neked beválik.
2012. ápr. 27. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!