Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy ez örökre így marad?
Figyelt kérdés
van srác akit ugy ismertem meg hogy a barátnőm pasija volt. aztán meg csalta velem a bnőmet és azóta hihetetlenül kivánom, mindig rá gondolok és rettenetesen hiányzik..de ez már 5 éve volt és azóta így van. miutána szakítottak a bnőmmel ( ez csak egy két hetes kapcsolatvolt) akkor egész jól elvoltunk de én már többet éreztem iránta mint ő. összejött 4 éve a bnőm hugával a srác és az idő alatt nem beszéltünk max pár szót mert a csaj eltiltotta tőlem mert féltékeny volt. most megint beszélünk mert 4 év után szakitottak és még mindig ugyan azok az érzések kavarodnak bennem mint régebben.ő szorakozásnak fogta fel ezt az egészet de én azthiszem beleszerettem.ez lehetséges hogy örökre igy marad és nem fog elmullani?2012. ápr. 27. 10:42
1/3 anonim válasza:
ÚÚÚÚÚ nagyon gyorsan felejtsed el ezt a megbízhatatlan srácot....
2/3 anonim válasza:
De el fog ,de előbb ahhoz vagy fel kell nőnöd vagy egy jót dugni vele éjjel-nappal, jól érezni magad, élni és elmerülni az álomvilágba... majd jól összetörni a szívedet, keresztül gázolni rajtad. Akkor érteni fogod a dolgot.
3/3 A kérdező kommentje:
probálom elfelejteni de mire elfelejteném biztos h felkeres megint és rám ír és nem bírom ki h ne írjak vissza :/
2012. ápr. 28. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!