Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik a "jófiúk"-at osztják, hogy mekkorát csalódtak bennük, azoknak az alábbi dolog nem jutott soha az eszébe?
Az ún. jófiúknak nem túl könnyű az élete manapság. Többnyire a jóbarát és lelki társ szerepét kapják, együttjárásról gyakran csak álmodozhatnak. Sok lány nem is titkoltan már csak akkor jön össze ilyennel, ha már kiélte magát az ún. rosszfiúkkal és már megállapodásra vágyik. Elkezdődik a kapcsolat, minden rendben megy, de egyik nap beüt a kísértés és a fiú nem bír neki ellenállni. Azonban az együttlét kiderül. Egyszeriben közellenség lesz és a lány a barátnőivel egyetemben úgy néz rá, mint a véres rongyra. A gyűlölet oka az, hogy "nem ezt várták volna tőle, mert elvileg ő nem ilyen."
Ezt a kérdést általában eddig a pontig szokták vizsgálni. Pedig szerintem tovább is kellene menni. Miért gondolják azt a lányok, hogy az az ember, aki hosszú évekig kimaradt minden jóból, annak nincsenek vágyai, érzései és nincs iszonyatos hiányérzete emiatt?
az olyan ember, akit rendszeresen, akár hetente többször is megkörnyékeznek, az hogyan ítélkezhet olyan felett, akinek talán életében egyszer vagy kétszer fordul elő ilyen?
Tisztában vagyok vele, milyen kommentekre számíthatok, de a téma akkor is megért egy kérdést.
23.21
Lehetetlen. De azért nagyon köszönöm!
A megcsalás, megcsalás. Semmi nem jogosít fel rá, teljesen mindegy, hogy "jófiú" vagy-e, vagy sem. Ha nem kell már a másik, rendezd le tisztességgel. Én ilyesmiért soha nem haragudtam, a megcsalásért viszont hordtam már le pasit.
Abban is van valami, hogy más a női, meg a férfi "rosszfiú" szemlélet. A fiúknál ez egyenlő a lúzerekkel. Nos, megsúgom, attól, hogy valaki lúzer, nem lesz jófiú. A jófiú tisztességes és egyenes, mindegy, hogy alkalmi, vagy tartós kapcsolatról beszélünk, nem hitegeti a másikat, nem veri át, és nem csalja meg a párját. Az, hogy kapós-e a lányok körében, vagy sem, az más téma.
Eddig velem a lúzerek voltak a szemetebbek, hogy miért, az rejtély, utólag mind megbánta, és jöttek kaparni a küszöböt, amin csak nevetni tudtam. 3 "nőcsábásszal" ismerkedtem össze, ebből 1 volt tényleg értéktelen, úgymond. A másik kettő a végletekig romantikus, kedves, odaadó srác. Kinyitották nekem az ajtót, mindig megleptek valami kedvességgel, figyeltek rám... tudták, hogy kell bánni egy nővel. Pedig az első ilyen, akivel összeakadtam 15 éves volt (én is annyi voltam akkor). Mostani párom a harmadik ilyen srác, akivel összeakadtam, és mindent megtesz értem. Ő az első, akinek a szemébe nézek, és egyszerűen árad belőle a szeretet. Főz nekem, elvisz fagyizni, mindig a kedvemre akar tenni, ha véletlenül megbánt valamivel, azonnal kiengesztel. És attól, hogy ő ilyen velem, én is ilyen vagyok vele. Ellenben, mikor nem jártunk sorra fektette meg a csajokat, illetve előző tartós kapcsolata előtt is ezt csinálta. Rengeteg alkalmi kapcsolata volt, mégis, most, hogy velem van, teljesen meg tudok bízni benne, és tudom, hogy nem kényszer nála a hűség, hanem saját akarat. És nem, nem naiv vagyok, csak már ismerem =) Nos, akkor neki rosszfiúnak kéne lennie, mert kapós a nők körében?
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!