Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik a "jófiúk"-at osztják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik a "jófiúk"-at osztják, hogy mekkorát csalódtak bennük, azoknak az alábbi dolog nem jutott soha az eszébe?

Figyelt kérdés

Az ún. jófiúknak nem túl könnyű az élete manapság. Többnyire a jóbarát és lelki társ szerepét kapják, együttjárásról gyakran csak álmodozhatnak. Sok lány nem is titkoltan már csak akkor jön össze ilyennel, ha már kiélte magát az ún. rosszfiúkkal és már megállapodásra vágyik. Elkezdődik a kapcsolat, minden rendben megy, de egyik nap beüt a kísértés és a fiú nem bír neki ellenállni. Azonban az együttlét kiderül. Egyszeriben közellenség lesz és a lány a barátnőivel egyetemben úgy néz rá, mint a véres rongyra. A gyűlölet oka az, hogy "nem ezt várták volna tőle, mert elvileg ő nem ilyen."

Ezt a kérdést általában eddig a pontig szokták vizsgálni. Pedig szerintem tovább is kellene menni. Miért gondolják azt a lányok, hogy az az ember, aki hosszú évekig kimaradt minden jóból, annak nincsenek vágyai, érzései és nincs iszonyatos hiányérzete emiatt?

az olyan ember, akit rendszeresen, akár hetente többször is megkörnyékeznek, az hogyan ítélkezhet olyan felett, akinek talán életében egyszer vagy kétszer fordul elő ilyen?

Tisztában vagyok vele, milyen kommentekre számíthatok, de a téma akkor is megért egy kérdést.

2012. ápr. 26. 22:24
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Ez meg, hogy ők választják, egy óriási marhaság. Nem hiszem, hogy lenne ember, aki arra vágyna, hogy csak nézhessen másokat, míg amazok boldog kapcsolatban élnek.
2012. ápr. 26. 22:41
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

LOL.

Nem kell túldramatizálni a dolgot. Csak annyi az egész, ha más nővel akar boldog lenni, akkor szakítanak és megy más víziekre. Minden egészséges ember így cselekszik.

De majd meglátod ha odakerül a sor.

2012. ápr. 26. 22:42
 13/24 anonim ***** válasza:

ha egy nő férfit keres, és nem talál egy jófiúban semmi férfiasat, akkor most mit nem értesz?

és én is elvártam volna, hogy egy jóbarát ne használja ki azt, hogy teljesen összetörtem, de megtette, a rosszfiú, akibe szerelmes voltam, nem tette volna.. ez a különbség..

2012. ápr. 26. 22:43
 14/24 A kérdező kommentje:

Akkor elmondom, mit nem értek.

Sok nő úgy áll hozzá a férfiakhoz, hogy amíg fiatal és szép, addig a macsókkal jön össze, amikor pedig már kezd ketyegni a biológiai órája, akkor már megfelel neki egy kevésbé menő-manó is. Az utóbbi férfi életében addig szinte semmi nem volt, egyszerűen azért, mert bármely nőnél próbálkozott, mind hasonlóan gondolkodott. amikor már ő is jó lesz és beüt a kísértés, nála nem az játszódik le, mint egy nőben vagy egy rosszfiúban, vagyis: "Régen kihasználtam volna az alkalmat, de az már a múlté, most már ez kell!"; hanem úgy érzi, mintha a mennyország nyílna meg előtte.

Csak érzékeltetni szerettem volna ezt a nézőpontot is.

2012. ápr. 26. 22:49
 15/24 anonim ***** válasza:
Én értelek, kérdező.
2012. ápr. 26. 22:51
 16/24 A kérdező kommentje:
Egyébként meg fogalmam sincs, mit tennék majd egy ilyen helyzetben. Ez most itt egy elmélkedés. Egész eddigi életemben egy lánnyal sikerült lefeküdnöm, annak is már hét éve. Szóval ilyenkor sok gondolat megfordul az ember fejében.
2012. ápr. 26. 22:54
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Hmmmm... érdekes egy meglátás. Szerintem ilyet csak a könnyen megvezethető emberek tesznek. Akik kicsik, szürkék, jelentéktelenek.

Egészséges mentalitású nő nem kiéli magát hanem éli életét! És egy egészséges mentalitású férfi tud parancsolni legalább addig a vágyainak amíg szakít a barátnőjével.

A többi alternatíva képviselői bármely oldalról annyit érnek mint palacsintában a lekvár. Csak töltelékek.

22/L

2012. ápr. 26. 22:55
 18/24 anonim ***** válasza:
Igen, ez igy mükődik.Az életben, egy dolgot érdemes megtanulni és az a lelki szabadság.Ezt úgy értem, hogy fellazulsz és hagyod hogy a dolgok jöjjenek menjenek, nem keresel semmit görcsösen, csak élvezed a jelent.Ismerkedsz, kommunikálsz, nevetsz és vannak hobbik amiket csajjal csaj nélkül is csinálsz.A nők már csak ilyenek, nem változnak meg úgyse, meg a kevésbé tökös pasik se.
2012. ápr. 26. 22:58
 19/24 anonim ***** válasza:

1. Mert a jófiú elvileg kapcsolatra vágyik, nem kalandokra.

2. A rosszfiúktól is gyenge érv, hogy szegényke nem felelős a tetteiért, pisztolyt nyomtak a fejéhez vagy megerőszakolták, véletlenül sem ő döntött a megcsalás mellett.

2012. ápr. 26. 23:15
 20/24 anonim ***** válasza:
Amíg nem volt már minimum 5 barátnőd, és pár futókapcsolatod, addig szerintem felesleges ilyen kérdéseken rágódnod Kedves Kérdező!
2012. ápr. 26. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!