Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik a "jófiúk"-at osztják, hogy mekkorát csalódtak bennük, azoknak az alábbi dolog nem jutott soha az eszébe?
Az ún. jófiúknak nem túl könnyű az élete manapság. Többnyire a jóbarát és lelki társ szerepét kapják, együttjárásról gyakran csak álmodozhatnak. Sok lány nem is titkoltan már csak akkor jön össze ilyennel, ha már kiélte magát az ún. rosszfiúkkal és már megállapodásra vágyik. Elkezdődik a kapcsolat, minden rendben megy, de egyik nap beüt a kísértés és a fiú nem bír neki ellenállni. Azonban az együttlét kiderül. Egyszeriben közellenség lesz és a lány a barátnőivel egyetemben úgy néz rá, mint a véres rongyra. A gyűlölet oka az, hogy "nem ezt várták volna tőle, mert elvileg ő nem ilyen."
Ezt a kérdést általában eddig a pontig szokták vizsgálni. Pedig szerintem tovább is kellene menni. Miért gondolják azt a lányok, hogy az az ember, aki hosszú évekig kimaradt minden jóból, annak nincsenek vágyai, érzései és nincs iszonyatos hiányérzete emiatt?
az olyan ember, akit rendszeresen, akár hetente többször is megkörnyékeznek, az hogyan ítélkezhet olyan felett, akinek talán életében egyszer vagy kétszer fordul elő ilyen?
Tisztában vagyok vele, milyen kommentekre számíthatok, de a téma akkor is megért egy kérdést.
LOL.
Nem kell túldramatizálni a dolgot. Csak annyi az egész, ha más nővel akar boldog lenni, akkor szakítanak és megy más víziekre. Minden egészséges ember így cselekszik.
De majd meglátod ha odakerül a sor.
ha egy nő férfit keres, és nem talál egy jófiúban semmi férfiasat, akkor most mit nem értesz?
és én is elvártam volna, hogy egy jóbarát ne használja ki azt, hogy teljesen összetörtem, de megtette, a rosszfiú, akibe szerelmes voltam, nem tette volna.. ez a különbség..
Akkor elmondom, mit nem értek.
Sok nő úgy áll hozzá a férfiakhoz, hogy amíg fiatal és szép, addig a macsókkal jön össze, amikor pedig már kezd ketyegni a biológiai órája, akkor már megfelel neki egy kevésbé menő-manó is. Az utóbbi férfi életében addig szinte semmi nem volt, egyszerűen azért, mert bármely nőnél próbálkozott, mind hasonlóan gondolkodott. amikor már ő is jó lesz és beüt a kísértés, nála nem az játszódik le, mint egy nőben vagy egy rosszfiúban, vagyis: "Régen kihasználtam volna az alkalmat, de az már a múlté, most már ez kell!"; hanem úgy érzi, mintha a mennyország nyílna meg előtte.
Csak érzékeltetni szerettem volna ezt a nézőpontot is.
Hmmmm... érdekes egy meglátás. Szerintem ilyet csak a könnyen megvezethető emberek tesznek. Akik kicsik, szürkék, jelentéktelenek.
Egészséges mentalitású nő nem kiéli magát hanem éli életét! És egy egészséges mentalitású férfi tud parancsolni legalább addig a vágyainak amíg szakít a barátnőjével.
A többi alternatíva képviselői bármely oldalról annyit érnek mint palacsintában a lekvár. Csak töltelékek.
22/L
1. Mert a jófiú elvileg kapcsolatra vágyik, nem kalandokra.
2. A rosszfiúktól is gyenge érv, hogy szegényke nem felelős a tetteiért, pisztolyt nyomtak a fejéhez vagy megerőszakolták, véletlenül sem ő döntött a megcsalás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!