Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha barátnőm?
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy az IS számít ami benned van, de lásd az én példámat, nem nagyon volt még barátnőm, pedig nem vagyok egy csúnya gyerek, akik viszont nem kellenek azok tapadnak.
Kissé bátortalan vagyok néha hangsúlyozom néha tehát egyszer így egyszer úgy attól függ, mennyire szép a lány akihez készülök odamenni beszélni, ha össze is szedek valakit egy két tali után úgyse történik semmi és nem nagyon találkozunk többet.
Neked is valószínűleg el kell fogadnod magad és nem azon görcsölni, hogy jujj vajon bejövök e neki hanem odamész és beszélsz vele, de tanácsolom, hogy ne tervezgetsd mit mondasz mert 2 mondat után belebuksz az egész csak azt mond ami jön, lehet párszor elbaltázod de utána tök természetesnek fogod érezni még izgulni sem fogsz.
fiúk, fiúk, baromi rossz helyen keresgéltek, szerintem mindegyikőtök bejönne nekem, pedig igényes vagyok :D
igen, biztos lesz, kivéve, ha holnapig eltaposnak a kiskacsák, akkor nem.
nekem különösen tetszenek a szemüveges fiúk, tök okos fejük lesz tőle :) a szeplők a gyengéim, a legjobb barátnőm pedig vörös hajú, és nem vagyok ritka képződmény, biztos vannak még ilyen lányok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!