Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg van olyan, hogy csak várni kell és nem görcsösen próbálkozni és jön a megfelelő ember?
Figyelt kérdés
Kicsit aggódom, sosem voltam még szerelmes, de már 16 éves vagyok, mindenki ezt mondogatja nekem... szeretném a véleményeteket hallani erről :)2012. ápr. 26. 19:48
1/9 anonim válasza:
Persze mindenkire rátalál a szerelem, persze ha 4 fal között vagy akkor nem biztos....
2/9 anonim válasza:
Ha lány vagy, akkor ez érvényes, nyugodtan várjál, majd jönnek a fiúk. Főleg, ha nem vagy nagoyn ronda.
De fiúkéntn én tapasztaltam, hogy mivel nem mertem lányoknál kezdeményezni, meg ismerkedni, így 22 évesen is itt szenvedek iszonyat szexéhesen és már egy nyavalyás ölelésért is ölni tudnék.
4/9 anonim válasza:
Én már jó pár hónapja várok de nem történt semmi:)
5/9 anonim válasza:
Nekem bejött, és én vagyok a pasi :-D
6/9 anonim válasza:
nekem is bejött,18 évesen lettem szerelmes,azelőtt nem voltam
7/9 anonim válasza:
ma 20:26
Ha magas vagy és jóképű akkor még szép, hogy bejött. :D
De én alacsonyként kinek is kellenék? :/
8/9 anonim válasza:
#7 nem vagyok magas, szerintem jóképű se igazán, se gazdag :D nem kell rajta agyalni, csak vedd lazára, és megtalálod, azt akinek kellesz :)
9/9 anonim válasza:
Vannak lányok, akiknek az alacson pasik jönnek be... Amúgy is, manapság egyre alacsonyabbak az emberek :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!