Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nehéz csókolózni? Mert én még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz csókolózni? Mert én még sosem csókolóztam :S milyen érzés csókolózni? Mert valószínűleg én sosem tudom meg. (lány vagyok)

Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 18:23
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
14 vagyok.
2012. ápr. 26. 18:56
 12/21 anonim ***** válasza:
95%

58% os! Egy szánalmas, undorító, görény ember vagy. Nagyon viccesnek hiszed magad, hogy beraksz ide egy videót, ahelyett hogy a kérdésre válaszolnál. De ha majd esetleg valami okból megnyomorodsz, rákos leszel, sok ember is ugyan így fog röhögni. És akkor majd sírhat a pofád.

Kérdező: Nem kell ráparáznod, egyszer úgyis fogsz, ebben biztos vagyok. És nem fogod elrontani se, maximum az elején picit béna leszel de rohadt hamar belejössz. Hajráhajrá!

2012. ápr. 26. 18:59
 13/21 anonim ***** válasza:
76%
Én egyszerűen imádok csókolózni!Nagyon jó érzés!
2012. ápr. 26. 19:02
 14/21 anonim ***** válasza:
27%
ma 18:59! Inkább az a szánalmas hogy van aki ki tud nevetni valakit aki rákos vagy nyomorék és az is hogy ezt valaki olyan komoly szinten kezeli mint egy 14 éves kislányt aki azt hiszi hogy sosem fog csókolózni.
2012. ápr. 26. 19:07
 15/21 anonim ***** válasza:
92%

Nem, abszolút nem nehéz csókolózni.

Mielött még én tulvoltam az elsö csókolózásomon, aztgondoltam hogy: "hú, én olyan hülye vagyok hogy még az ajkaim sem tudom mozgazni" meg "iiiiiiiiiiiih, nyelves csók, tiszta nyálas, meg aztsem tudom mit csináljak a nyelvemmel".

Lassan 2hete hogy megtörtént az elsö csókom, totál nem gondoltam semmire, s irtóra élveztem, rögtön nyelves volt, de játszadoztunk a pasimmal, igy jól sikerült ;)

18/L

2012. ápr. 26. 22:43
 16/21 anonim ***** válasza:
90%

mindenki utál? Majd középsuliba más lesz :P

egyébként meg ha nem vagy csúnya csak átlagos akármilyen személyiséghez tud vki alkalmazkodni kb... ezt tapasztaltam

f18

2012. ápr. 26. 22:50
 17/21 lila nyuszi ***** válasza:
90%
Könnyű ha olyan akivel egymásra vagytok hangolva és élvezitek mindketten, de ha semmi érzés nincs a másikban úgy nem jó...
2012. ápr. 28. 01:27
 18/21 Johnny B. Goode ***** válasza:
100%

Dugd át a nyelved és csapkodj vele vadul össze-vissza! :D

Olyan meg nincs, hogy soha nem tudod meg, szerintem kevés nő hal meg úgy, hogy nem érinti férfi...

Szóval kitartás, mikor itt lesz az ideje, tudni fogod (egy idő után)!

2012. máj. 17. 19:36
 19/21 anonim ***** válasza:
83%
Szar érzés. Fájdalmas,és kellemetlen. Soha ne csókolózz ha még nem tetted.
2013. jan. 9. 03:24
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem szerint a kérdezőnek egy baja van: önbizalomhiány.

Ide figyelj: 16 éves vagyok, veled egy nemű, én se csókolóztam még, de nem bánom egy cseppet sem. Nem is akarok olyannal első csókot, akit nem szeretek, vagy nem szeret.

"Engem senki sem szeret..." - vannak ilyen korszakok az ember életében, amikor így érzi, de ezt a melankóliát egyszerűen ki lehet küszöbölni: utál téged valaki? hát te is gyűlölöd, nemde? Dögöljön meg! ;) :D Szard le! Ő baja, h nem veszi észre az értékeidet. ;)

2013. jan. 27. 01:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!