Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek nők egyáltalán, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek nők egyáltalán, akik ilyet tesznek?! (bővebben lent! )

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__29007..

Ezen a kérdésen rendesen kiakadtam!

2012. ápr. 26. 08:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10.31: Költözz hozzá te is:D
2012. ápr. 26. 10:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem, nem nő, valószínűleg csak egy fiatal fruska, semmi több. Nem értem, miért kell ezen kiakadni? Kínos helyzet, el is menne a kedvem a csajtól, de ezen kiborulni... Annyival nagyobb kreténségek is vannak.

Engem gimis koromban randira hívott egy csaj, majd buliztunk közösen, ahol elmondta, mennyire jó lenne majd összejönni, mennyire megfogtam. Erre egy órára odaült egy társasághoz és összejött egy sráccal, én ezt a szomszéd asztal mellől lesápadva végignéztem. Ez még annyira nem nagy ügy, de a srác hazakísérte, a csaj meg odajött hozzám elköszönni, ahol kb megkérdezte, mikor találkozzunk, mert ő ezt komolyan gondolja velem. Én ott álltam tátott szájjal, hogy ilyen nincs, ő lebeszéli velem a randit, mikor a másik hozzám hasonló lúzer ott áll a háta mögött és vár rá lelkesen. Gondoltam csak rákérdezek már, hogy annak a jóvágású legénynek akkor milyen szerepe is lesz a mi mindent elsöprő szerelmünkben, erre ő közölte velem, hogy ő csak haver, nincs köztük semmi. Megkérdeztem, vaknak néz, idiótának, vagy én vagyok a prűd a szemében, mert a saját randimon nem smárolok "haverokkal", ha ott van a randi tárgya is. Mire ő: "nem is smááároltuuunk". Annyira nem tudtam ezt a pofátlanságot feldolgozni, hogy inkább folytattam és színlelt ártatlansággal körített alig leplezett farkasvigyorral jegyeztem meg neki, hogy ok, akkor úriember módjára hazakísérem és ketteseben megbeszéljük. "Áááá, neee, magányra vágyom" (közben a srác ott várja türelmesen az ajtóban). Erre szét volt csúszva, miért nem bízom benne, miért nem az Ő SZAVA számít, eddig olyan kedves voltam, most miért bántom.

Mai napig nem értem, hogy most ő azt képzelte, hogy valami jedi erő birtokában van vagy mi a f*szból gondolta, hogy meg tudja magyarázni, amit láttam az nincs. Azt sem értem, egyáltalán MIÉRT akarta ezt megtenni, mikor nem is kértem számon rajta a történteket. Na én akkor megtanultam: hülyék mindig voltak, és lesznek is mindig, ha minden ilyenen kiborulok (mert ezen azért kiakadtam, valóban), akkor nagyon szar életem lesz...

2012. ápr. 26. 11:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Pinaja van? Akkor no.

Szemet alak, aki szeret masokat megalazni? Az.

2012. máj. 2. 10:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Elolvastátok h mit írt a másik kérdésnél a kérdező? Az, h megjelent ott a srác, lehet h nem volt megbeszélve, csak arra járt, nem? Mert ott a csaj, főleg ha fiatal és tapasztalatlan, nagyon nehéz helyzetben van... Mert pl ha a barátja is tudja, h a másik srác hajt rá, akkor az fog kiakadni, ha előtte nem történik semmi, ha meg de, akkor meg a haversrác, persze, h a barátját helyezi előtérbe. Meg lehet ezt oldani szebben is, de így rögtön lereagálni nehéz, főleg ha fiatalka, és a kérdező stílusából erre következtettem.

20L

2012. máj. 2. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!