Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, -és meleg fiúk- szerintetek szexy egy tini fiú nyalókával?
Figyelt kérdés
mondjuk egy emo.
f
2012. ápr. 24. 22:13
21/32 anonim válasza:
22:26 A nyalókát nem eszi az ember, hanem szájába veszi, szopogatja, nyalogatja... szóval van egyfajta szimbolikus jelentősége. Persze pacalpörkölttel is lehet szexi egy tini fiú, az már csak hab a tortán, ha nekem is ad belőle :)
22/32 anonim válasza:
22:33
Jó, hát bocsánat hogy én nem arra gondolok először, hanem arra hogy valószínű szereti az édességeket... :D
23/32 anonim válasza:
Egy lollipop twink? Az mindig szexi <3
F/86
24/32 anonim válasza:
Nincs vele semmi baj nem feltétlen szexi de akár lehet az is. Viszont emó ne legyen...
25/32 Emma0991 válasza:
Úúú, majd' megőrülök az ilyen látványtól! Sp voltam,sziasztok!.....:D
26/32 anonim válasza:
Emma, legközelebb, ha Sp-zni akarsz, legalább a neved kapcsold ki:D
27/32 anonim válasza:
Hát igen ez az Emma beégett :D
29/32 anonim válasza:
Te még nem hallottál a lollipoptwinks.com-ról?Imádom..ott emo twinkek szexelnek és nyalóka van a szájukba:))(miközben..khm...)És itt is van olyan nagy mint egy pinpongütő..sőt sokkal nagyobb..mondjuk az a falon van..de ami a kezében az kb egy pinpongütő méretével egyezik:DD
30/32 A kérdező kommentje:
ahhh. van pár igen aranyos ezen a lapon, kár hogy nem ingyen :$$
2012. ápr. 25. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!