Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg srácoknak milyen "típusai" vannak?
Sztereotip b#zi: rózsaszín cuccok, affektálás, Madonna-imádat, anyagiasság
Alternatív b#zi: fiatal, leginkább bölcsész vagy művész, de pénzes, egyedien divatos, Berlinben vagy Londonban van, amikor teheti
Mainstream b#zi: pénteken a Morrisonsban van a heteró barátaival, szombaton az Alteregoban, kevesen tudják róla, hogy meleg, Bershkaban vásárol, inkább aktív
a b#zi szót meg nem homofób töltettel használom, én is az vagyok, úgyhogy nem jelentgetni a moderátornak:)
Kb annyi típusa van,mint a heteróknak.
Én nem szeretem ezeket a skatulyákat.
Én passzív vagyok,de nem vagyok "lányos",de vannak lányosabb dolgaim is.Gyerekkorban pl jobban érdekeltek a babák.
Fontos a sport,minden nap sportolok.Nem szeretem a "férfias" munkákat.
Zenei téren sokféle vagyok,a minőségi dolgokra vevő vagyok.a komoly és a könnyű zene is tetszik egyaránt,mikor mihez van kedvem.
Szeretek minden színt,de nem minden árnyalatban.
Szeretem a testhez álló ruhákat,amik kiemelik a szép,férfias,sportos testem,de nem szeretem a kiegészítőket,pl fülbevaló,karkötők,5000 gyűrű a kézen,tetoválás(másoknak jól állhat),piercing.Szóval szeretem az egyszerű,letisztult,elegáns,de kényelmes ruhákat.Itthon viszont szeretem a sportosabb dolgokat.
Szóval ezek csak sztreotípiák amiknek és nem felelek meg,de nem is akarok,olyan vagyok,amilyen.Vannak bennem tipikus passzív jellemzők,de olyanok is amik abszolút nem jellemzőek a passzívakra vagy akár a melegekre sem.
Szerintem alapvetően kétfajta ember van:aki megy a tömeg után és aki önmaga,és mindenben úgy él,úgy tesz,ahogy neki az jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!