Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, sokat dob egy pasin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, sokat dob egy pasin egy napszemcsi, vagy az ékszerek?

Figyelt kérdés

Test ékszer?

Sima ékszer?...... jah és szerintetek egy (ezüst vagy arany) karóra nagyon gáz?

Mert mostanába teljesen eltüntek, senkin enm látok.

2009. jún. 21. 21:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Persze, sokat dob csak ne gizdáskodjon vele az illető. Az viszont nekem pl mindentől elveszi a kedvem.
2009. jún. 21. 22:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem egy napszemcsi és egy óra bőven elég.

Én undorodom az ezüsttől, szóval mindenképp az aranyra szavazok, és nagyon nagy baromság, hogy az aranyat a romák hordják, úgyhogy szerintem erről szakadjunk le.

2009. jún. 21. 22:22
 13/14 anonim ***** válasza:

napszemcsi, mutatós óra XD, magyarok vagytok és nem tudtok magyarul... szívás

miért nehéz kiirni,h napszemüveg 1 betűvel több csak, azzal nem röviditesz, meg még b.zis is..mármint a szó,h napszemcsi..brr

meg nem mutatós, hanem analóg óra.. szívás,h magyar létetekre nem tudtok magyarul..

én is magyar vagyok, de azért a magyarországi magyarok, helytelenebbül beszélnek, mint a nem magyaroországiak..:S szégyen

2009. jún. 22. 11:37
 14/14 A kérdező kommentje:

hát, b@zdmeg. Hihhetetlen szörnyű, most megyek és felkötöm magam.................... esküszöm.

Remélem egy kíngörcs csaj vagy.

De ha nem akkor egy csicska kis b.zi vagy akinek legszivesebben beverném az orrát, h.lye stréber, okoskodó, ragyahalmaz vagy barátom....... te vagy a szégyen csak nézz a tükörbe.

2009. jún. 22. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!